(HABER: NİLAY ÇELİK) Bolu Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu ve 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu'na gerçekleştirdikleri ziyarette, insan ve çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

Bolu Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu ile 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu’nu ziyaret ederek İnsan ve Çocuk Hakları farkındalık bilgilendirmesinde bulundular.

İl İnsan Hakları Üyeleri Mudurnulular Derneği Temsilcisi Ve Mahalli Basın Temsilcisi Köroğlu TV & Köroğlu Gazetesi Muhabiri Aslı Akış 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu Okul Müdürü Kamil Oflaz ve 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu Müdürü Cahit Aslan’a ziyarette bulundu.

BROŞÜRLER DAĞITILDI, AFİŞLER ASILDI

Okul ziyaretinin ardından Bolu Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu'nda bir sınıfta öğrencilerle bir araya gelerek insan hakları farkındalığını artırmak için bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Ayrıca, öğrencilere Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç'ın çocuk haklarına dair mesajını ileten kurul üyeleri, sınıflara ve okul panolarına afişler astı.

İNSAN HAKLARI BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK HEDEFLENDİ

Program kapsamında 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu'nu da ziyaret eden kurul üyeleri, okulun girişinde bulunan panolara afişler ve broşürler asarak insan hakları bilincini daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefledi.