İrfan Bayar, İYİ Parti Bolu milletvekili aday adayı olduğunu duyurarak, “İYİ Parti memleketin ihtiyacı olduğu için doğmuştur. Onun önderliğinde bu karanlık Türkiye’mizden el yordamıyla yürüyen Türkiye’den aydınlığa çıkmak adına gerçekten emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Nilay Çelik

İYİ Parti’de bir isim daha milletvekili aday adaylığını açıkladı. Adaylığını Bolu İYİ Parti İl Başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısıyla duyuran Emekli Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü İrfan Bayar’a il başkanı ve merkez ilçe başkanlarının yanı sıra parti üyeleri, eşi, kızı ve torunları da eşlik etti.

İYİ PARTİMİZ ASLA AMA ASLA TESADÜFEN KURULAN BİR PARTİ DEĞİLDİR”

İYİ Parti’nin 28. Dönem Bolu milletvekili aday adaylığını açıklamak için geldiğini söyleyen Bayar, “Sayın Meral Akşener, Sayın Genel Başkanımız benim bakanlığımı yapmış ve kendisine Sayın Bakanım diye hitap ederim. Onun önderliğinde kurulan İYİ Partimizin, her zaman söylüyorum, İYİ Partimiz asla ama asla tesadüfen kurulan bir parti değildir. İYİ Parti memleketin ihtiyacı olduğu için doğmuştur. Onun önderliğinde bu karanlık Türkiye’mizden el yordamıyla yürüyen Türkiye’den aydınlığa çıkmak adına gerçekten emin adımlarla yürüyoruz. İnanıyorum ki 14 Mayıs 2023 seçimlerinin akabinde 15 Mayıs’ta İYİ Parti’nin de içinde bulunduğu Millet İttifakı bu ülke yönetimini devralacak. Bundan son derece eminim” dedi.

“BİZİM ÖZNEMİZ BOLU”

İrfan Bayar, kendisiyle beraber İYİ Parti adına aday adayı olanları tebrik ederek, “Benimle beraber bu parti adına yola çıkan Milletvekili Aday Adayı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hepimizin yolu açık olsun. Hepimizin hedefi var. Bizim öznemiz Bolu. Bolu sadece yapacağımız ve bundan sonra tuğla koyacağımız her tuğla, Bolu için olduğu için kendilerini tebrik ediyorum. Yürekli olarak yola çıktık. Yürekli olarak yola çıktılar. Bütün hedefimiz İYİ Partimizi gerçek anlamda Bolu’da çok üst seviyelere birinci parti olma konumuna, bütün hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.

“DÜNYAYI ÇÖZEMEYEN TÜRKİYE’Yİ ÇÖZEMEZ”

Bayar, sorunların ortak olduğunu, bunların çözüm noktasının TBMM olduğunu dile getirerek, “Bolu 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olarak huzurlarınızdayım. Bütün heyecanımla, bilgi birikimimle, diğer arkadaşlarımın ifade ettikleri gibi bütün heyecanımızla, önce Vatan, önce Millet düsturuyla bu milletvekilliğini aday adaylığını açıklıyorum. Bolu’m adına, ülkem adına neler yapılabileceğini, nasıl temaslar kurulabileceğini, çözüm noktalarının neler olacağını, gerek ulusal gerek uluslararası tüm çabalarda olacağım. Dünyayı çözemeyen Türkiye’yi çözemez. Türkiye’yi çözemeyen Bolu’nun sorunlarını ele alamaz. Sorunlar ortak. Bunların çözüm noktası TBMM. O kürsünün, o komisyonların nasıl gümbür gümbür konuşulacağını Bolu’da nasıl bir sorunların, orada nasıl haykırılacağını huzurlarınızda söz veriyorum. Sizin adınıza Milletvekilliğine Aday Adayı olduğumu açıklıyorum” şeklinde konuştu.