“HAZMEDEMEDİĞİ BENİM PARTİMDEN NASIL DAHA FAZLA OY ALIR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kapatılan kanal yolunun Salıbeyler Mahallesi giriş ve çıkışlarının trafiğe kapatılmasıyla ilgili açıklamasına cevap vermekte gecikmedi. Özcan; “Salıbeyler ile ilgili kısmı açacağımızı taahhüt etmiştik. Ama işleri engellemekten sorumlu bir milletvekili açıklama yapmış. Yolun nereden, nasıl kapatılacağını milletvekili de biliyor” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Salıbeyler mahalle sakinlerinin bir süre önce imza toplayarak başkan Özcan’a gittiklerini her gidişte bu yolun projesinin Devlet Su İşlerine ait olduğu gerekçesinin ifade edildiğini söyledi. Başkan Özcan’da düzenlediği basın toplantısında Aydın’a konu üzerinden yüklendi.

“SALIBEYLER KISMININ AÇILACAĞINI TAAHHÜT ETTİK”  

Özcan, yolun DSİ’den alınan izinle kapatıldığını ve bu durumu Aydın’ın bildiğini ileri sürerek; “İşleri engellemekten sorumlu bir milletvekili bir açıklama yapmış kanal boyunda. Ellerinde bir de maket getirmişler bu yol bolu belediyesi tarafından trafiğe kapatılmıştır diye. Şimdi sayın milletvekilinin şunu biliyor olması lazım. Aslında açıklamasında da söylüyor. Orası DSİ’den alınan bir izinle kapatılan bir kanal. Yolun nereden kapatılacağı, nasıl kapatılacağı konusu zaten DSİ’nin izninde yazılı. Ama biz buna rağmen Salıbeyler ile ilgili kısmı açacağımızı taahhüt etmiştik.” şeklinde konuştu.

“İÇGÜDÜLERİYLE HAREKET ETTİYSE, BİLİNÇALTI ORTAYA ÇIKTIYSA”

Salıbeyler’de, AK Parti’den daha fazla oy aldığı için, Milletvekili Aydın’ın bunu hazmedemediğini iddia eden Özcan  “Ama hanımefendinin Salıbeyler’de hala hazmedemediği şu, Salıbeyler’de yani benim köyümde benden nasıl daha fazla oy alır Tanju bey, benim partimden nasıl daha fazla oy alır. Çünkü senin akrabaların ve komşuların da bana oy verdi Arzu Hanım. Senin amcalarında bana oy verdi, orada oturan Ak partililer de bana oy verdi Arzu hanım. Belki de kendi de verdi onu da bilmiyorum. İçgüdüleriyle hareket ettiyse, bilinçaltı ortaya çıktıysa. Sandık başına gittiğinde ne yapacağını bilemem. Seçmende bir oy verme alışkanlığı var ya. Sen 2013 yılına kadar CHP’ye oyunu ver, üyeliğini yap. 2013’ten sonra acaba ampule basmayı becerebiliyor mu, yoksa hala içinden altı oka basmak mı geliyor onu da bilmiyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim