Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oyunu kullandı.

Haber: Aslı Akış

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için bugün sandık başına gidiyor. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek ve oy sayım işlemine geçilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili  İsmail Akgül eşi Nurşen Akgül ve oğlu Mehmet Akgül ile  oyunu kullanmak için öğle saatlerinde Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi’ne geldi. Akgül ve eşi Nurşen Akgül 1350 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

“VATANDAŞIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKACAKTIR”

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan milletvekili Akgül; “Tüm Bolulu hemşerilerime şükranlarımı arz ediyoruz. Bizleri bağırlarına bastıkları için. Biz hemen kendi seçimimizin bitmesi akabinde yine İl Teşkilatlarımızla beraber an itibariyle eksik olunan bölgelerde çalışmaya başlamıştık. Bu ikinci turda da “Türkiye Yüzyılı Başlıyor” sloganıyla yürütülen bu seçim çalışmasında vatandaşlarımızın teveccühünün bir kat daha arttığını gördük, izledik. Rabbim nasip ederse güçlü bir şekilde bu akşam Türkiye tarihine yine not düşülecektir. Bu başarı imza atılacaktır. Türkiye istikrar içinde devam diyecektir. Bizlerde liderimiz Dr. Devlet Bahçelinin talimatları doğrultusunda aynı onun izinde karşılıksız, menfaatsiz, beklentisiz Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde hizmet ettik. Bunun da karşılığını 14 Mayıs’ta nasıl aldıysak, 28 Mayıs’ta mührümüzü vurarak tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Vatandaşımızda Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır. O teveccühü biz saha da hissettik. Rabbim utandırmayacaktır. Verilen emekler zayi olmayacaktır. Türkiye inşallah durmadan güçlü bir şekilde hedefine doğru ilerleyecek diye düşünüyoruz. İnşallah akşam hep beraber sonuçları göreceğiz.” Dedi.

“VATANDAŞIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milletvekili İsmail Akgül’ün eşi Nurşen Akgül’de değerlendirme yaparak; “Ben çok teşekkür ediyorum. Bu gururu, bu onuru yaşattığı için. Vatandaşımıza da çok teşekkür ediyorum “Bizim İsmail” diye bağırlarına bastığı için.” İfadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK