Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulun ardından İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı seçilen Ahmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını teslim aldı.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, “Bilindiği üzere 3 Şubat’ta Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirmiştik. Bugün de İlçe Seçim Kurulundan mazbatamızı aldık. Bolumuza değer katmak için, siyasi kimliğimizin bize yüklediği tüm sorumlulukları yerine getireceğimiz konusunda tüm halkımıza söz veriyoruz. İlimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışacağız, köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz, vatandaşımızı dinleyeceğiz, dertlerine ortak olacağız, eksiklerin üstüne gideceğiz, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye verdiğimiz sözü yerine getireceğiz, Bolu’yu İYİ yapacağız, partimizi iktidara taşıyacağız.

Bu vesile ile tüm halkımızı parti binamıza davet ediyoruz. Ailemiz her geçen gün büyüyor bu da bize çalışma azmi veriyor, partimize olan ilgi ve alaka bizlere iktidara ne kadar yakın olduğumuzu gösteriyor. Resmiyet kazanan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığımız ve yönetimimiz hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

“İyi Parti iktidar olacak”

Yılmaz’ın ardından konuşan İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın İyi Parti’nin iktidar olma hedefiyle yola çıktığını söyledi. Aydın şöyle konuştu; “İyi Parti olarak teşkilatlanmamızı bitirdik. Bütün ilçelerimizde teşkilatlarımızı kurduk. İki ilçemizin kongresini yapmadık, o iki ilçemizde de yakın zamanda kongre yapacağız. Şu an önümüzde 4 Mart tarihini belirledik. 4 Mart itibariyle il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ondan sonra teşkilatlarımızın kongreleri de bittikten sonra, bismillah diyeceğiz, paçaları sıvayacağız, köy köy, mahalle mahalle tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. İyi Parti iktidar olacak, iktidar olmak istiyoruz, biz ikinci yada üçüncü parti olmayı kabul etmiyoruz. Biz muhalefet partisi olarak kurulmadık. Biz iktidar partisi olarak kurulduk. 2019 gözüküyor, ama erken seçim ihtimali yüksek, Kasım gibi. Biz ilk seçimde iktidarı hedefleyen bir partiyiz. İyi Parti iktidar olacak. Bolu halkımızın desteğini bekliyoruz.”

Editör: TE Bilisim