İzzet Baysal Vakfı İdari Müdürlüğü görevini, Gürbüz Ertem üstlendi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’nun babası İzzet Baysal tarafından kurulan İzzet Baysal Vakfı’nda görev değişikliği yaşandı. Mütevelli Heyeti Üyesi ve Genel Sekreter Mustafa Yaman, kendi isteği ile genel sekreterlik görevinden ayrıldı. Mustafa Yaman’ın ardından Gürbüz Ertem İdari Müdür olarak göreve başladı.

“KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner, “İzzet Baysal Vakfı İdari Müdürümüz Sayın Gürbüz Ertem’e başarılar diliyoruz. Vakfımızın uzun yıllardır mütevelli heyet üyeliği ve genel sekreterlik görevini başarı ve büyük özveri ile yürüten Mustafa Yaman hocamız kendi isteği ile geçtiğimiz ay genel sekreterlik görevinden ayırılmıştı. Vakfımızın gelişimine ve özellikle biz genç üyelerinde tecrübe kazanmasına katkıları için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada kıymetli büyüğümüzün önemli bilgi ve tecrübelerinden mütevelli heyet üyesi olarak faydalanmaya devam edeceğiz” dedi.

“AHMET BAYSAL DA TELEFON İLE ARAYARAK BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETMİŞTİR”

Ertem’in, Vakıf Başkanı Ahmet Baysal ile görüştüğünü belirten Yamaner, “Vakfımız için çok önemli görev olan İdari Müdür kadromuza Sayın Gürbüz Ertem başlamıştır. Kendisine Vakıf Başkanımız Ahmet Baysal da telefon ile arayarak başarı dileklerini iletmiştir.

İzzet Baysal Vakfımız için çok önemli olan İdari Müdürlük görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“MÜTEVELLİ HEYET ÜYELERİMİZ ADINA ÇİÇEK TAKDİM ETTİK”

Yamaner, Ertem’e ziyarette bulunduklarını da aktararak, “Bolu’daki Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Nejat Eratalar, Kemal Sert, Mustafa Cemil Meterelliyoz ile birlikte İdari Müdürümüz Sayın Gürbüz Ertem’e üniversitedeki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tüm mütevelli heyet üyelerimiz adına çiçek takdim ettik. İdari Müdürümüz Gürbüz Ertem de görevi devir aldığı, mütevelli heyet üyemiz Sayın Mustafa Yaman’a şehir merkezindeki ofisimizde yanına giderek çiçek takdim ederek görev devir teslim tamamlandı. Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE