(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)- Türkiye Kamu-Sen’e bağlı; Türkiye Kamu-Sen Bolu İl Temsilciliği, Türk Sağlık-Sen Bolu Şubesi ve Kamu Cafenin açılışı Borazanlar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesinde görkemli bir törenle gerçekleşti.

Açılış törenine; MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek ilk günkü heyecan ile üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

“SOSYAL SENDİKACILIKTA YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATIYORUZ”

Kamu Kafeyi açarak sosyal sendikacılıkta yeni bir dönemi başlattıklarını dile getiren Furkan Özübek; “Teşkilatımız adına iki önemli adıma ve yeni başlangıçlara bu mekânlarla bismillah demenin haklı heyecanını yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır buyurmuşlar. Bizlerde gönülleri bir olan ve bir arada atanları bugün mekân olarak ta bir araya getirmenin gayreti ile Tüm sendikalarımız bir araya toplamayı başardık.  Burada Türkiye Kamu-Sen olarak önemli çalışmalara imza atacağımıza ve teşkilatımız için hayırlı olacağına inanıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin, Bolu’da Türkiye Kamu-Sen bayrağını zirveye dikme gayretimizde yar ve yardımcımız olsun. Bir ve bir arada olmanın bir diğer yolu da sosyal mekânlar tesis ederek teşkilatımız ve üyelerimizi aynı çatı altında buluşturabilmektedir. Bu anlamda Bolu’da Kamu Kafeyi açarak sosyal sendikacılıkta yeni bir dönemi başlatıyoruz” şeklinde konuştu.

“EKMEK KAVGAMIZIN ÖNÜNE TÜRKİYE SEVDAMIZI KOYANLARIZ”

Özübek, birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçleneceklerini kaydederek; “Türkiye Kamu-Sen hamuru bir arada karılıp, mayası bir tutulanların kutlu ocağıdır. Birlik ve beraberliğimiz en kıymetli değerimizdir.  Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Güçlenmeye de mecburuz.  Türkiye’nin, Türk Memurunun Türkiye Kamu-Sen’e ihtiyacı vardır. Çünkü biz ekmek kavgamızın önüne Türkiye Sevdamızı koyanlarız. Türk Devleti ve Türk Milletinin her zaman ve şartta yanındayız. Türkiye Kamu-Sen kurulduğu günden bu yana gayri milli her oluşumun ve aksiyonun karşısında durmuş, geçit vermemiş ve hep ortaya milli bir tavır koymuştur” ifadelerine yer verdi.

“HAK MÜCADELESİNDE BİZ HER ZAMAN EN ÖNDEYİZ”

Mücadele, azim ve kararlılıkla üzerlerine düşeni yerine getireceklerinin sözünü veren Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek; “Bizim ilkemiz önce ülkemiz diyerek meselelere nereden baktığımızı gayet net anlatıyoruz, durduğumuz yeri de tarif ediyoruz. Bunu yaparken sendikacılıktan geri durduğumuzu da hiç kimse ifade bile edemez, hak mücadelesinde biz her zaman en öndeyiz.  Biz çalışacağız. Çalışanı bilgilendireceğiz. Aynı zamanda da çalışanlar için mücadelemizi sürdüreceğiz. Onlarla her zaman bir arada olacağız. Yeni imkânları onlara sunacağız. Yolumuz uzun ve yükümüz ağır. Hepimizde bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bize düşen tek şey daha çok çalışmak, Mücadeleyi azim ve kararlılıkla sürdürmek.  Bunun için İnancımız var, irademiz var, isteğimiz var. Bu yolda kararlıyız.  Aynı davaya omuz verenler olarak birbirimizden güç alacağız.  Emaneti hep beraber layıkıyla taşıma gayreti için de olacağız. Fedakârlıkta da bulunacağız.  Çünkü Türkiye Kamu-Sen buna değerdir. Mutlaka başaracağız. Allah’a şükürler olsun ki cesur yürekli bir teşkilatımız var. Türkiye Kamu-Sen var, Yaşasın kutlu Mücadelemiz, Var olsun teşkilatımız” dedi.

“BİR BEDEL ÖDENECEKSE BİZ BU BEDELİ ÖDEMEYE RAZIYIZ”

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, açılışı yapılan kamu kafenin hayırlı olmasını dileyerek; “Kamu sen genel merkez yöneticisi olarak, sizlerin kamuda çekmiş olduğu sıkıntıları, problemeler her daim bilincinde olduk bunların farkındayız. Türkiye kamu sen üyesi olduğu için her türlü mobing, baskı altında kalan tüm Gönültaşlarımızın her daim yanındayız. Arkası nereye dayanırsa dayansın bizim umurumuzda olmaz. Şube başkanımızın da söylediği gibi bizim derdimiz Türkiye bizim derdimiz milletimiz. Bizim derdimiz vatandaşımızın ferahıdır. Mücadelemiz birilerinin makam ve mevki sahibi olması değil. Makamların hakkıyla yönetilmesidir. Burada emek veren arkadaşlarımıza şükranlarımı arz ederim. Kamu personeli arkadaşlarımızın bugün burada uygun fiyatlarda hizmet alabilmesi, aynı zamanda sendikal faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmesi adına burayı hizmete açan tüm teşkilatlarımıza başarılar dilerim. Bir bedel ödenecekse biz bu bedeli ödemeye razıyız. ”şeklinde konuştu.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek birlikte, Kamu-Sen Bolu İl temsilciliği ve Kamu Sen Kafe’nin kurdele kesimi gerçekleşti.

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Kurdele kesiminin ardından, Kamu Sen’e bağlı sendika Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çekildi.