Bolu ve çevre illere sağlık hizmeti veren Özel Çağsu Hastanesi hizmetlerine Kardiyo vasküler cerrahisi birimini de dahil etmek için ek hizmet binasının temellerini attı.

Haber Merkezi 

Özellikle bölgede büyük ihtiyaç duyulan Kardiyo vasküler Cerrahisi bölümünün büyük ölçüde bölgenin ihtiyacını karşılayacağı düşünülüyor.

Sağlık alanına yaptığı yatırımlarla Bolunun gelişimine büyük katkı sağlayan Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir yeni açılacak ek hizmet binasının herkese hayırlı olmasını dileyerek; “Bizim hizmet anlayışımız vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda gelişiyor. İlimize çevre illerden hergün birçok hasta geliyor. Ancak Kardiyo vasküler cerrahisi ve kardiyo vasküler yoğun bakım noktasında büyük ihtiyaç söz konusu. Sağlık alanında yatırım yapılacaksa en ihtiyaç olan bölümün tespit edilip o konuda çalışılması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu nedenle girişimlerde bulunduk. Bolunun turizm alanında olduğu kadar sağlık alanında da tercih edilen bir il olması için bugüne kadar elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu girişimi gerçekleştirmemiz için bizlere destek olan tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Temelini attığımız binamızın 6 ay içinde hizmete sokmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ