(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor ligin ikinci devresinde adeta fırtına gibi esiyor. Erzurumspor maçını da kayıpsız geçe kırmızı beyazlılar camiaya büyük mutluluk getirdi. Maraton tribününü tıka basa dolduran kırmızı beyazlı taraftar maçın ardından Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak’ı ve yöneticileri tribüne çağırdı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak ile özellikle ligin ikinci yarısında büyük çıkış yakalayan Boluspor’da kırmızı beyazlı taraftarlarda takıma büyük destek vermeye başladı. 1-0 kazanılan Erzurumspor maçının ardından maraton tribünündeki kırmızı beyazlı taraftarlar önce kırmızı beyazlı oyuncularla galibiyeti kutladı ardından Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yöneticileri tribüne çağırdı. Başkan Abak ilk olarak Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Kouşavak ile galibiyeti kutladı.

Başkan Abak daha sonra, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tribüne giderek kırmızı beyazlı taraftarların yaptığı tezahüratlara eşlik etti.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın yapılan tezahüratlar sonrasında gözleri dolarken, Boluspor için büyük emek harcayan Abak ve yönetim kurulu üyeleri galibiyetin ardından derin nefes aldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ