AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, doğal güzellikleri ile Türkiye’nin önemli illerinden biri olan Bolu’da yeni Abantlar, yeni Gölcükler oluşturarak Bolu turizmine yeni güzellikler kazandıracaklarını söyledi.  

Haber: Aslı Akış

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, seçim çalışmaları sırasında vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiye layık olabilmek için var gücüyle çalışıyor, gittiği yerlerde Bolu ile ilgili projelerini anlatmaya da devam ediyor.

 Mahalle gezilerinde mahalle sakinleriyle ve esnaflarla sohbet eden Konak, AK Partiye ve milletvekillerine destek istiyor.

Türkiye Yüzyılı projelerinden de gittiği yerlerde bahseden Kazım Konak, Bolu’nun doğal güzellikleri ile cennetten bir köşe olduğuna vurgu yaparak, yeni turizm alanlarını Bolu’ya kazandıracaklarının müjdesini verdi.

ÇADIR KAMPLARI, YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE DAHA NİCESİ

Abant ve Gölcük gibi alanların çoğalacağını müjdeleyen Konak, “Doğal güzellikleri ile Bolumuz cennetten bir köşe. O yüzden Bolumuza ‘Tabiatın Kalbi Bolu’ diyoruz. Bolumuzun civarında 200’den fazla göletimiz mevcut. Bu alanlarda doğaya uygun düzenlemeler yaparak, çadır kampları, yürüyüş yolları, karavan kampları ve su sporlarının da yapıldığı cazibe merkezleri haline dönüştüreceğiz. Yeni Abantlar, yeni Gölcükler oluşturacağız. Bu güzelliklerimizi Bolu turizmine kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ