Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy kullandığı İstanbul Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu’ndaki 3279 numaralı sandıktan en yüksek oy Erdoğan’a çıktı. Kendi sandığında en yüksek oyu aldı.

Haber Merkezi

Erdoğan 212, Kemal Kılıçdaroğlu 132 oy, Sinan Oğan ise 12 oy aldı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye oy çıkmadı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy kullandığı Ankara Arjantin İlkokulu’ndaki sandıktan da kendisine 229 oy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 90 oy çıktı. ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise 6 oy aldı.

Oğan ve İnce’nin sandığı

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın oy kullandığı Çankaya Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi’ndeki 1276 nolu sandıktan Kılıçdaroğlu’na 278, Erdoğan’a 36 oy çıkarken Oğan’a 14 oy çıktı.

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin oy kullandığı, Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi’ndeki 4617 numaralı sandıktan Kılıçdaroğlu’na 296, Erdoğan’a 50, Oğan’a 12 ve İnce’ye ise 3 oy çıktı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un Üsküdar’da oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 194, Kılıçdaroğlu’na ise 147 oy çıktı.

Adana’da oyunu kullanan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in sandığından 162 oyla Kılıçdaroğlu birinci çıkarken, Milli Eğitim Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in sandığında birinci olan Erdoğan 196 oy aldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ