Gerede Belediyesi, Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi uzlaşma görüşmeleri ile ilgili hak sahiplerine çağrıda bulundu.

Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından uzlaşma ofisinde,  hak sahipleri ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi. Konu ile ilgili Gerede Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada; “İlçemiz Demirciler Mahallesi Riskli Alan fay hattı güneyinde hak sahibi olan hemşehrilerimizle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen uzlaşma görüşmeleri  30.10.2022 tarihinde sona erecektir. İlgili hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramamaları adına bu tarihe kadar, Orta Mah. Cumhuriyet Caddesi Saraç Osman Sok. No:9/B Gerede/BOLU adresindeki uzlaşma ofisine müracaat etmeleri gerekmektedir. Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları açısından, uzlaşma ofisi 30.10.2022 pazar günü de açık  olup, gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

 

 

Editör: TE Bilisim