(Haber: Huri Afacan) - Kıbrıscıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve İl Genel Meclis Üyesi Samet Kocadağ’ı destekledi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Bolu’da yaşayan Kıbrıscıklılar, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve İl Genel Meclisi Üyesi Samet Kocadağ’a destek vermek için bir araya geldi. Aşağısoku Mahallesindeki bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Samet Kocadağ, Kıbrıscık Belediye Başkanı Adayı Kemal Aktaş ve çok sayıda Kıbrıscıklı katıldı.

Kıbrıscıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Demirel, Kıbrıscıklıların AK Parti’yi destekleyeceklerini ifade ederek, “Kıbrıscık coğrafi yapısı gereği zor bir durumdadır. Bu makus tarihini yenmesi açısından birlik ve beraber olma zamanıdır. Bu nedenle Kıbrıscık sevdalıları olarak kurduğumuz derneğimize destek olmanızı istiyorum. Bolu’da yaklaşık 8 bine yakın Kıbrıscıklı ikamet ediyor. 25-30 bin arasında da Kıbrıscıklı var. Bizde Kıbrıscıklılar olarak Muhammed hocamıza. Mustafa Deverenli’ye ve Samet Kocadağ’a destek vereceğiz. Öznemiz Kıbrısçık ve Kıbrıscıklılardır. Bu nedenle tüm gücümüzle Her platformda adaylarımızı desteklemek görevimizdir” diye konuştu.

“KIBRISCIK DERNEĞİ İLİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Adayı Samet Kocadağ, “Kıbrıscığımızın ileri gelen büyüklerinin öncülük ettiği Derneğimizi hamdolsun resmi bir hüviyete kavuşturduk ve Derneğimizi kurmuş olduk. Derneğin kuruluşuna mihmandarlık yapan Kıbırscıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanımız Murat Demirel’e ve yönetimine başarılar diliyor; Derneğin İlimize ve İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“KIBRISCIKLILAR EVLADINA SAHİP ÇIKACAK”

Kocadağ, “Bolumuzu sosyal Belediyecilik, gerçek Belediyecilikten ziyade Sosyal Medya Belediyeciliği yapan zihniyetten, Arsa satın almayıp, Bolu’da yardıma muhtaç ailelere konutlar yapacağız diyerek sonrasında da o değerli arsaları ihale ile satan, Bölgenin en büyük Botanik Parkı'nı yapacağım diyerek yapmayıp arsasını satan, Kültür Sanat Merkezi, Yeni Stadyum Projesi, Yaşlı Yaşam Merkezi, Organik Ürünler Pazarı, Kızılay Otoparkına Yeni Konsept, Karaçayır Dev Sosyal Tesis, 10 bin Araçlık Otopark, Vizyonkent Projesi, Gölköy Su Sporları Merkezi ve daha nicelerini söz verdikleri halde yerine getirmeyen bir şovmene değil, Bolu hak ettiği arzuladığı belediyeciliğe Gerçek Belediyeciliğe İl Sağlık Müdürlüğü’nde 10 yıl çeşitli alanlarda başarılı çalışmalar yapmış, Bolu Belediyesinin bütçesinin 2 katı bütçeyi yönetmiş ve Bolu Belediyesinin çalışan sayısının 3 katı çalışan nüfuza yöneticilik yapmış; Pandemi sürecini başarıyla yönetmiş olan Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız Muhammed Emin Demirkol hocamız ile Allahın izniyle 31 Mart ‘ta kavuşacağız. Hem Bolu Belediye Başkan Adayımız Muhammed Emin Demirkol’a ve Bolu merkez mahalle ve merkez köylerinin oy vereceği İl Genel Meclisinde Ak Parti’den 3. Sıra aday olarak gösterilen Kıbrıscık’ta Dünya’ya gelen, hemşehriniz, evladınız, genç kardeşiniz olan şahsıma desteklerinizi beklediğimi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE