(HABER: NİLAY ÇELİK) – Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 100. Yıl Bolu fuarı adıyla 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Kalıcı Konutlar Fuar alanında Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil Fuarlarının açılış töreni yapıldı. Fuarda yer alan ürünler stantlarda tanıtıldı.

Kopier Bilişim Yetkilisi Yasemin Kurtbasan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 100. Yıl Bolu fuarı adıyla gerçekleştirilecek olan, 3. Bolu Fuarı’nda yer almaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Kopier Bilişim Yetkilisi Yasemin Kurtbasan, birçok alanda hizmet verdiklerini ifade ederek, “Kopier Bilişim olarak, Kyocera yetkili bayisiyiz, bölge bayisiyiz. Bolu ve Düzce bölge bayisiyiz. Fotokopi, yazıcı, tarayıcı, büro makineleri anlamında makine satış, kiralama, servis, malzeme her türlü hizmetimiz var” dedi. 

“MAKİNELERİN TEKNOLOJİSİ ÇOK HIZLI”

Kurtbasan, fuarda tanıtılan ürünlerle ilgili olarak şunları ifade etti: “Bu makinelerin teknolojisi de çok hızlı ilerliyor. Yeni teknoloji makinelerimizi sunuyoruz, gösteriyoruz. Bu makinelerden de yararlanabileceklerini ve bu makinelerin ihtiyacı olan hizmetler, malzemeler, vs. bu hizmetlerden de yararlanabileceklerini anlatıyoruz.”

“TÜM MARKALARA HİZMETİMİZ VAR”

Vatandaşların ve özellikle kurumların hizmetten sonra geri dönüşlerini dikkate aldıklarını belirten Kurtbasan, “Biz Kopier olarak büro makinelerinin her türlü hizmetini veriyoruz. Kyocera başta olmak üzere tüm markalara hizmetimiz var. Satış, kiralama, servis, malzeme tamamen başlangıç aşamasından sonuna adar süreci devam ettiriyoruz. Çözüm odaklı olarak” açıklamasında bulundu.

Kopier Bilişim Yetkilisi Yasemin Kurtbasan, dört gün boyunca fuarda olduklarını belirterek, bütün ziyaretçileri beklediklerini dile getirdi.