“koroglugazetesi.com” artık daha hızlı, güvenilir ve erişilebilir…

Uzun yıllardır Bolu yerelinde, vatandaşlarına hizmete veren Köroğlu Haber Ailesi, yenilenen sitesi ve alt yapısıyla, artık çok daha güçlü.

Siz değerli okurlarımızdan gelen talepler ve istekler doğrultusunda, başlattığımız süreç sona erdi. koroglugazetesi.com yeni sunucusunda hizmet vermeye başladı. Geçiş sürecinde, beraber çalıştığımız yer sağlayıcısından kaynaklı bir haftalık gecikme ve erişim hatası meydana geldi.

Bu süre zarfında gösterdiğiniz sabır için sizlere çok teşekkür ederiz. Bugün (2 Mart) itibariyle yeni sitemizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuz, tabletiniz ve bilgisayarınızdan haberlerimize çok daha hızlı şekilde ulaşarak, Bolu’da ve bölgede yaşanan tüm gelişmelerden haberdar olacaksınız.

GÜVENLİK ARTTIRILDI

Yeni sitemizle beraber, siz değerli okurlarımızın güvenliğini de en üst seviyeye çıkardık. Her platform üzerinden güvenle sitemizi kullanarak, sizleri zarara uğratacak hiçbir virüs ve benzeri programa maruz kalmayacaksınız.

Bizlere verdiğiniz değer için teşekkür eder, Bolu’nun en doğru bilgiye ulaşması çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi bildiririz.

Köroğlu Haber Ailesi…

 

Editör: Ahmet İshak GÜLEN