26 Kasım’da yapılacak 3. Olağan Merkez İlçe Kongresi öncesi adaylığını açıklayan Murat Yerlikaya’ya destek veren İYİ Parti Bolu kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, Yerlikaya’ya çıktığı yolda başarılar diledi.  

HABER: ASLI AKIŞ

Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım toplantısı partililer ile bir araya gelen İYİ Parti Bolu kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın,  “Medeniyet yolunun taşlarını korkmadan döşeyen iyi partinin cesur insanları” diyerek seslendi.

“PARTİMİZE SAHİP ÇIKTINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aydın, iki hafta önce parti binasında gerçekleştirilen delege seçimlerini anımsatarak; “Partimize sahip çıktığınız ve demokrasiye olan inancınızı kamuoyuna gösterdiğiniz için siz üye ve delegelerimize İyi Parti Bolu Kurucu İl Başkanı olarak sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

BOLU’DA BU İYİLİK HAREKETİNİN MEŞALESİNİ YAKTIK”

Cesurlar hareketi meşalesini yakarak, İYİ Parti Bolu’nun kuruluşundan bahseden Aydın; “10 Ocak 2016 tarihi benim için önemli bir gündü. O gün altı dava arkadaşımla birlikte, Genel Başkanımız Meral Hanımla görüşmek için İstanbul’daydık. Aynı gün Genel Başkanımızla beraber görüştükten sonra kurduğumuz bu iyilik hareketinin meşalesini yakarak Bolu’ya taşıdık.  O gün   başlattığımız cesurlar hareketinin meşalesini  yakıp taşıyan altı kişiden  birisi olan dava arkadaşımız Sn. Murat Yerlikaya’ dır. O gün bu yolda beni yalnız bırakmayan altı dava arkadaşımızdan biri Murat Yerlikaya’ ya huzurlarınızda teşekkür ederim. İyi ki bu yola çıkmışız. Çıkmasaydık sizin gibi cesur insanlarla burada buluşamazdık.” şeklinde konuştu.

“HİÇ KORKMADIK BİZ. UMUDUMUZ HEP ALLAH’ TANDI”

Konuşmasına; “Hiçbir zaman anlamadı insanoğlu!

Dünya birine kalacak olsaydı, Süleyman’ a kalırdı.

Ölüm satın alınsaydı, Nemrut tutar alırdı.

Çıkmadık canlara derman olurdu, LOKMAN hekim ölmedi mi?

Bu yüzden hiç korkmadık biz. Umudumuz hep Allah’ tandı.

Derdimize yüksel dedik, istediğin kadar yüksel!

Nasıl olsa geçmeyecek misin?

Zalimlere güçlen dedik, dilediğin gibi güçlen! Nasıl olsa düşmeyecek misin? Öyle oldu olacak” ifadeleriyle devam eden Aydın,  aday tanıtım toplantısına katılım sağlayan partililerine teşekkür etti.

“ÇIKTIĞI BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM”

Mehmet Aydın; “Dünya, İYİ ile kötünün arasında bir yerde. Ama günü geldiğinde İYİ’ lerden taraf olacak. Aday tanıtım toplantısını organize ederek bizleri buluşturan İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkan adayımız Sn. Murat Yerlikaya’yı teşekkür eder, çıktığı bu yolda başarılar dilerim.  Allah yar ve yardımcısı olsun.”  İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim