İYİ Parti Bolu’nun kurucularından Murat Yerlikaya, 26 Kasım’da yapılacak 3. Olağan Merkez İlçe Kongresi’nde İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yerlikaya; “Partimizin kapısı gönül veren herkese açık olacak. Kimse kimsenin adamı olmayacak. Herkes sadece iyi partinin neferi ablası abisi olacak.” mesajı verdi.

HABER: ASLI AKIŞ

2023 seçimleri öncesi kongre sürecini başlatan İYİ Parti Bolu Teşkilatı delege seçimlerini tamamladı, ilçe kongre takvimini açıkladı. 26 Kasım 2022 Cumartesi günü merkez ilçe kongresine gidecek İYİ Parti Bolu teşkilatında Murat Yerlikaya başkan adaylığını duyurdu.

Köroğlu Kongre Merkezindeki adaylık tanıtım toplantısına, İYİ Parti Bolu kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Murat Yerlikaya, önceki dönem il yönetimi, partililer ve delegeler katılım sağladı.

Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

YERLİKAYA, NEDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Programda partililere seslenen İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adayı Murat Yerlikaya, aday olma nedenini paylaşarak; “Beş yaşındaki İYİ partimizin kuruluş meşalesini biz yedi yıl önce genel başkanımız Meral Akşener’ in evinde yakarak başladık. Aradaki iki senede genel başkanımız ile 52 il gezdim. Onlarca toplantıya katıldım. İyi parti çok kolay bu günlere gelmedi her aşamasına şahit oldum. Partimiz kurulmamıştı genel başkanımızın Bolu’ya gelişinde sabaha kadar afişini, bayrağını astım. Bu güne geldiğimizde; Partimizin Türkiye genelindeki gidişatından memnun olsak da, Bolu Teşkilatımızın bu başarıyı yakalayamadığını, yakalamak için de çok çalışması gerektiği Merkez İlçe Başkanlığına aday oldum” şeklinde konuştu.

“KİMSE KİMSENİN ADAMI OLMAYACAK” 

Yerlikaya, merkez ilçe başkanı olmasını durumunda kimsenin adamcılık yapmasına müsaade etmeyeceğine işaret ederek;  “Bolu merkez ilçemize ait yaklaşık 150 köy ve mahallemiz mevcut olup bunun 50 kadarında hiç üyemiz olmadığı gibi yine yaklaşık 50 kadarında da bir veya iki üyemiz var.  Türkiye’yi yönetmeye talip bir partisinin mensubu olarak bu beni üzmektedir.  Bu bağlamda; İlk bir yıllık hedefimiz üye sayımızı şu ankinin iki katına çıkarmak olacak. Küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin partisi olsun olacak.  Her mahallede ve köylerimizde temsilcilerimiz olacak, üyesiz tek bir bucak kalmayacak.

“PARTİMİZİN KAPISI GÖNÜL VEREN HERKESE AÇIK OLACAK”

Bu hedefimize ulaşabilmek için; Başkanlığım süresince hiç kimsenin adamcılık yapmasına izin vermeyeceğim. Kimse kimsenin adamı olmayacak. Herkes sadece iyi partinin neferi ablası abisi olacak. Partimizin kapısı gönül veren herkese açık olacak, kurumsallaşacak. Kapısından her giren saygıyla karşılanacak. Her daim hoş sohbet edip sıcak çayını içeceğimiz sıcak dostlarımızla dolu olacak.” ifadelerini kullandı.

“BOLU’DA İYİ PARTİYİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Murat Yerlikaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğine ant içerek; Her daim sahada çalışan, çalışkan bir kadro ile geliyoruz. İYİ parti iktidar olsun diye geliyoruz. Bu bayrak yarışında bayrağı en önde tutmak için geliyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün dediği gibi;  Milli hedef belli olmuştur. Ona ulaşacak yolları bulmak zor değildir. Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz. Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak. Bizde çalışacağız ve önce Bolu’da İYİ partiyi iktidar yapacağız. Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.  Ne mutlu Türküm diyene” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim