56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Bolu’da haftanın ilk iş günü caddelerde araç ve insan yoğunluğu yaşandı. Vatandaşlar, yaya trafiğinin yoğun olduğu İzzet Baysal Caddesine akın etti. Kısıtlamanın ardından evlerinden çıkan vatandaşların bir bölümü alışveriş yaptı, bazıları banka şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber: Aslı Akış

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde cuma saat 21.00'de başlayan ve 07 Aralık saat 05.00'te sona eren sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Bolu’da cadde, sokak ve meydanlarda hareketlilik başladı, trafikte yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde işlerine gitmek için yollara düşen vatandaşlar, yollarda yoğunluk oluşturdu.

Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte vatandaşlar, Bolu’nun yaya yoğunluğunun olduğu İzzet Baysal Caddesi, Anıt Park ve Demokrasi meydanında kalabalık görüntüye sahne oldu.

BANKALAR VE PTT ÖNÜNDEKİ KUYRUKLAR DEĞİŞMEDİ

Demokrasi meydanında bulunan banka şubelerinde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluştururken, pandemi boyunca insan kuyruğunun yaşandığı PTT Merkez Şubesi’nin önündeki kuyruk değişmedi.

KISITLAMA SONRASI PAZARDA YOĞUNLUK

Her hafta Pazartesi kurulan pazar yerinde mahşeri kalabalık dikkat çekti. Hemen hemen birçok kişi maske takarken, korona virüs önlemleri kapsamındaki sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda devriye gezerek sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Editör: TE Bilisim