Memur-Sen Bolu İl Temsilciliğinde bayrak değişimi yaşandı. 15 yıldır İl Temsilciliği görevini yürüten Ahmet Koçak, bayrağı Sağlık-Sen Şube Başkanı Sami Yılmaz’a devretti.

Haber: Selda Selin Özbay

Memur-Sen Bolu il Başkanı seçilen Sami Yılmaz yapmış olduğu açıklamada; "Memur-Sen Bolu İl Temsilciliği için gerçekleştirilen seçimde Memur-Sen Bolu teşkilatının şahsıma gösterdiği teveccüh ile önümüzdeki dönem için Memur-Sen il temsilcisi seçilmiş bulunmaktayım. ”dedi.

“BİRBİRİMİZİN ASLA RAKİBİ OLMADIK”

Yılmaz, görevi devraldığı önce ki dönem Memur-Sen başkanı Ahmet Koçak’a teşekkür etti ve ekledi; "Bu görevin üzerimize yüklediği yükün altından kalkmak, üzerimize yüklediği sorumluluğun hakkını vermek, sendikamızı bulunmuş olduğu zirveden daha yükseklere taşımak için bundan sonra da hizmetinizde, emrinizde olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de hep birlikte yeni kazanımlara birlikte uzanacağız. Bunu birlikte başararak; hep beraber omuz omuza yürüyerek ‘Güçlü Memur-Sen Güçlü Türkiye’ hedefimize Allah’ın izniyle ulaşacağız. Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Temsilcilerimize, Delegelerimize, Bütün Üyelerimize, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.