Bolu’nun tanınmış manevi simalarından merhum Yekta Palazoğlu, 6 Ekim Pazar Günü, kabrinin yer aldığı Hayreddin-i Tokadi Türbesi’nde anma programı düzenlenecek. Programa Bolu eşrafı ile birlikte çok sayıda tanınmış simanın da katılması bekleniyor.

Bolunun önde gelen manevi ve hayırsever simalarından Yekta Palazoğlu, vefatının 6. sene-i devriyesinde sevenlerinin de katılımıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesinde gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı bir programla anılacak. Palazoğlu ailesinden yapılan açıklamada, 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek anma programına başta merhumun Bolulu hemşerileri olmak üzere herkesin davetli olduğunu belirtti.

6 Ekim Pazar günü saat 12:00 itibariyle başlayacak programa çok sayıda tanınmış simanın katılacağı bilgisini de veren aile, Bolu’nun manevi simgesi olan Hayreddin-i Tokadi Türbesi’ne yaraşır bir programla Bolu’nun maneviyatına katkı sağlayabilmenin ve merhum Yekta Palazoğlu’nun ruhuna dualar ulaştırabilmenin en büyük arzuları olduğunu söyledi.

Ana hatlarıyla şekillenen program dahilinde sohbet, ilahiler, kur’an-ı kerim tilavetleri, namaz edası ve yemek ikramı ile tamamlanacak program, Hayreddin-i Tokadi Hazretleri Türbesi’nin manevi atmosferinde yapılacak.

6 Ekim 2019 Pazar günü Hayreddin-i Tokadi Hazretleri Türbesi’nde yapılacak olan anma programı şu şekilde;

12:00   Tesbihat

12:50   Öğle Namazı

13:20   Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İlahiler

14:30   Sohbet

16:00   İkindi Namazı

16:20   Yemek İkramı

Editör: TE Bilisim