(Haber: Huri Afacan) - Sevgililer Günü kapıda, şimdi sevdiklerinize özel ve kaliteli hediyelerle onları mutlu etme vakti geldi! MFT DERİ, çanta, cüzdan ve kemer gibi birbirinden şık ve özel tasarımlarıyla Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılacak.

MFT DERİ, uzun yıllardır deri ürünlerde sağlamış olduğu kalite ve zarafetiyle tanınan bir markadır. Her detayda özenle işlenen ürünler, kullanıcılarına uzun ömürlü ve şık kullanım sunar. Markanın kadın ve erkek deri ürünleri, tasarımlarıyla olduğu kadar dayanıklılığıyla da öne çıkar. Her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesiyle, sevdiklerinize özel bir hediye seçmek çok kolay.

Sevgililer Günü'ne Özel İndirim

Bu özel gün için MFT Deri, ikinci ürüne %40 indirim fırsatı sunuyor. Sevgiliniz veya sevdikleriniz için alacağınız ikinci üründe avantajlı alışverişin tadını çıkarın. Bu fırsatla, stil sahibi ve kaliteli bir hediyeyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. MFT Deri’nin Sevgililer Günü koleksiyonunda birbirinden zarif çantalar, şık cüzdanlar ve dayanıklı kemerler bulunmaktadır. Sevgililer Günü için unutulmaz ve anlamlı bir hediye arıyorsanız, MFT DERİ'nin kalite ve şıklığını keşfedin. Kampanyadan yararlanmak için hemen MFT Deri’yi ziyaret edin ve sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini çıkarın.

Editör: Yasin Celal TORUN