Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu’da alınan oy ve 1 milletvekilliğinin kazanılmasına ilişkin, “Bolu’dan 54 yıl sonra bir milletvekili çıkarttık. Beraberliğimizle doğan gücümüzle de bu zaferi mutlulukla taçlandırdık” dedi.

Özel Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da milletvekilliği seçim sürecinin tamamlanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi, 54 yılın ardından Bolu’daki en yüksek oyunu alarak, 1 milletvekilli çıkardı. Alınan başarı sonrası MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak değerlendirme yaptı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞTIK”

Seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüklerini aktaran Başkan Durak, “Çok mutluyuz, muzaffer olduk. Cenap-ı Allah bize nasip etti. Bolu’dan 54 yıl sonra bir milletvekili çıkarttık. Tabi süreç içerisinde en başından beri ve seçim sathına girdiğimiz andan itibariyle de biz inanmıştık. Bütün teşkilatlarımızla birlikte topyekûn mücadele ettik. Birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Birliğimiz, beraberliğimizle doğan gücümüzle de bu zaferi mutlulukla taçlandırdık. Seçim sürecini de bu şekilde tamamladık. Bütün teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz” dedi.

“İLİMİZİN SORUNLARINI, İHTİYAÇLARINI GÜR SESİYLE İFADE EDECEK”

Milliyetçi Hareket Partisinin, Bolu’nun sorunlarını dile getireceğini belirten Durak, “54 yıl sonra gelen zafer, Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisinin oylarını en çok yükselttiği illerden olması da bizim için farklı bir gurur kaynağı. İnşallah Bolu’dan çıkan Milliyetçi Hareket Partisinin seçilmiş milletvekili de Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını gür sesiyle ifade edecektir. Devletimize, milletimize ve ilimizde de hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“BOLU’DAN EN BÜYÜK KATKIYI SAĞLAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Bolu’dan destek vereceklerini belirten Durak, “Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettiği gibi birinci hedefimiz Cumhurbaşkanını açık ara farkla seçtirmekti. Biz birincil olarak bunun mücadelesini verdik ilimizde ve her daimde şunu söyledik. Biz Cumhur ittifakına, Cumhurbaşkanımıza Bolu’dan en büyük desteği vereceğimizi söyledik. Allah’ın izniyle ilk turda gerçekleşmedi. Son YSK’nın verilene göre %49.50 oy oranı ortaya çıktı. Bu süreçte 15 günümüz var. Açık ara farkla inşallah Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz. Biz seçim sathı ve öncesi hiç durmadan gayret gösterdik. Cumhurbaşkanımızı tekrardan seçtirmek içinde 15 gün boyunca bütün teşkilatlarımızla birlikte aynı enerji ve arzuyla çalışacağız ve Allah’ın izniyle de 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için Bolu’dan en büyük katkıyı sağlayacağız” diye konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ