Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, 19 Ağustos Cumartesi günü yapacakları merkez ilçe kongresine herkesi davet ederek; “Milliyetçi, Ülkücü Hareket içerisinde emek ve gönül vermiş her bir ülküdaşımız ile Bolulu vatandaşlarımızı necip fazıl kültür merkezindeki kongremize davet ediyorum” dedi.

Özle Haber: Aslı Akış

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu ilçe kongreleri tamamlandı. Coşku içinde geçen ilçe kongreleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, bütün teşkilatların birlik beraberlik içerisinde genel seçimlerde nasılsa önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılı olacağını vurguladı.

“İLÇE KONGRE SÜREÇLERİNİ TAMAMLADIK”

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda kongrelerin başlatıldığını ifade eden Durak; “09 Ağustos itibari ile parti genel merkezimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendin talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde kongre süreçlerimiz başladı.  Bizde Bolu’da başı çeken illerden bir tanesi olduk. 14 Ağustos itibariyle ilçe kongrelerimize başladık. Merkez ilçemiz hariç tüm ilçe kongre süreçlerini tamamladık.  Bu süreçte 3 ilçe başkanımızda değişiklik oldu. Diğer ilçe başkanlarımız görevlerini ifa etmeye devam ediyorlar.” Şeklinde konuştu.

“BOLU’DA TARİHİNDE İLK DEFA BİR KADIN İLÇE BAŞKANIMIZ GÖREVE GELDİ”

MHP'de birleştirici ve daha katılımcı bir siyaset sürdüreceklerine işaret eden başkan Durak, Göynük’e ilk kez bir kadın başkanın seçildiğini vurguladı. Durak; “Göynük ilçe başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu’daki tarihinde ilk defa bir kadın ilçe başkanımız göreve geldi. Canı gönülden başarılı olacağına inanıyorum. Daha öncesinde de Göynük belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuştu. 2019 seçimlerinde mevcut belediye başkanımızla üç hilali Göynük’e astığımız belediye başkanımızla bir çalışma arkadaşlığı vardı. Teşkilatın içerisinde olan bir arkadaşımız. Cenabı Allah’ın onu orada muzaffer eyleyeceğini düşünüyorum. Başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

“YEREL SEÇİMLERDE DE BAŞARILI OLACAĞIZ”

Durak, kongre süreçlerinin sorunsuz geçtiğinin altını çizerek; “Hiçbir ilçemizde sorun olmadı. Süreç çok güzel geçti. Olumsuz hiçbir durum ile karşılaşmadık. Bütün teşkilatlarımız birlik beraberlik içerisinde aynı enerji aynı dinamik kadrolarla genel seçimlerde nasılsa önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılı olacağımızı ilçe kongrelerimizde net bir şekilde gördüm.” dedi.

TEK LİSTE TEK ADAY

378 il delegenin olduğu merkez ilçe kongresinde mevcut başkan Hakan Aydın’ın, güven tazeleyeceğini belirten Durak; “Dava arkadaşımız hakan aydın görevini ifa ediyordu ve kongrede de tek liste, tek aday. Bundan sonrada görevini yürütecek. Hakan başkanımızdan memnunuz. Allah’ın izniyle dahi iyi işler daha iyi görevler yapmak cenabı Allah tarafından nasip olmasını diliyorum.  19 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Necip Fazıl Kültür Merkezinde kıymetli merkez ilçe başkanlığımız kongresi var. Tüm Bolulu vatandaşlarımız milliyetçi, ülkücü hareket içerisinde emek ve gönül vermiş her bir ülküdaşımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE