Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatı, il başkanlığı önünde stant kurarak, “Türkiye’nin yeni yüzyılına 100 yeni çınar ağacı” sloganıyla çınar ağacı fidanı dağıttı.

 Haber: Oğuzhan Eke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçimi kazanarak 13’üncü cumhurbaşkanı seçilmesinin sonrasında Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisi tarafından çınar dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan il başkanlığı önünde kurulan statta, 100 yeni çınar, vatandaşlara hediye edildi.

Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Bolu Başkanı Cihan Özkalem ve partililer katıldı.

“HAMDOLSUN Kİ BU ZAFER BU ŞEKİLDE TAÇLANDI”

Etkinliğin içeriğine dair bilgi veren İl Başkanı Durak, “28 Mayıs gecesi, Sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan Türkiye Cumhuriyeti’nin başına oturdu. Bizim için büyük heyecan verici bir durumdu. Bu süreci sağlamakta da bu süreçte de hep birlikte Milliyetçi – Ülkücü hareket olarak elimizden gelen çabayı gösterdik. Birlik – beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımıza oy istedik. Hamdolsun ki bu zafer bu şekilde taçlandı. Biz Milliyetçi Hareket Partisini kutlu bir çınara benzetiyoruz. Türkiye’nin yüzüncü yılı anısına da 100 tane çınar ağacı diyerek, bir farkındalık daha yapalım dedik. Bu şekilde il binamızın önünden geçen vatandaşlarımıza bu şekilde stant kurarak 100 tane çınar vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir anısı, hatırası olsun diye bir çalışma yapalım dedik” dedi.

“SAMİMİYETİMİZİ MUHAFAZA EDİP, VATANDAŞLARIMIZLA BERABER OLACAĞIZ”

Milletvekili Akgül, Bolu için çalışacaklarının mesajını vererek, “Tarihsel olarak, uzun ömürlü, köklü bir ağaç olduğu için hepimiz bu manayı yükledik. Türkiye Cumhuriyeti Devlet’ine milliyetçiler olarak kök salmış güçlü bir ağaç, bizler de güçlü bir teşkilat olarak insanlarımıza çınar ağacı dağıtıp, Türkiye yüzyılı artık başladı, diyoruz. Tüm hızımızla, aynı enerjimizle Türkiye yüzyılında başta Bolu bölgemizde ne yapabiliriz ve Türkiye Büyük Millet Temsilcisi olarak da Türkiye Cumhuriyeti’mizin için yapılacak olan tüm çalışmalarda, Bolu Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Aynı enerjimizi, aynı samimiyetimizi muhafaza edip, vatandaşlarımızla beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE