Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül, Seben’de pazar esnafını gezdi. Akgül, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde destek istedi.

 Haber Merkezi

 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bolu 1.sıra adayı gösterilen İsmail Akgül, Seben’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak pazar esnafını ziyaret eden Akgül, vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Esnaflarla tek tek görüşen ve sorunlarını dinleyen Akgül, çözüm önerilerini anlattı. Daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Akgül, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi.

“DUALARINIZI VE DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Akgül “Seben ilçemizdeydik.  Hemşerilerimizle bir araya geldik. Seben pazar yeri esnafı, çarşı esnafı ve Sebenli hemşerilerimi ziyaret ederek hepsinden 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne desteklerini istedik. Bizlere gösterdikleri teveccüh, ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin” dedi.

AKGÜL, SPOR VE SPORCUNUN YANINDA

Seben ziyaretinin ardından Bolu’da 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda eğitim alan genç sporcularla bir araya gelen Akgül, gençlerin büyük sevgisi ile karşılaştı. Akgül, kendisiyle tek tek fotoğraf çektirmek isteyen genç sporcuların bu isteğini geri çevirmedi.

“AMATÖR SPORUN DAHA DA GELİŞTİRİLMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Akgül, gençlerin ardından  Bolu 1.Amatör Ligi’nde mücadele eden Aladağspor yöneticileri ile bir araya geldi. Amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Akgül, “Futbolun en iyi ve en hızlı tanıtım aracı olduğu ortadadır. Bu nedenle Bolumuza katma değer sağlayan kulüplerimizin her zaman yanındayız. Amatör spor kulüplerimizde binlerce sporcu bulunmakta. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız ve amatör sporun daha da geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Akgül’e ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

is36is5is4is2is