(Haber: Aslı Akış) - Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak beraberindeki yönetim üyeleriyle birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Köroğlu Tv&Köroğlu Gazetesini gazetemizi ziyaret etti.

4 Ocak 1961 tarihinde kabul edilen ve basın çalışanlarının haklarını ve yasal güvencelerini düzenleyen '212 sayılı Kanun', Resmi Gazete'de yayınlandığından dolayı 10 Ocak, Türkiye'de Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Bu düzenleme, basın çalışanlarının mesleki haklarını güvence altına alarak, onlara belirli ayrıcalıklar tanımıştır.

Bugün kutlanan '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' sebebiyle MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, MHP KAÇEP Başkanı Sema Gülen ve Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem gazetemizi ziyaret ederek, gazeteciler günümüzü tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Akgül; “Burada hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Çok büyük değerlersiniz. Bolu’nun basın yayın anlayışı hem sosyal medya üzerinden hem görsel hem de yazılı medya üzerinden elinizden geldiğince doğru, dürüst, samimi ve Bolu’nun menfaatleri, değerleri, ekonomisi, sosyal hayatı, kültürel hayatı, töresi, ahlakı üzerine yolunuzu bozmadan aynı çizgi üzerinden saygı anlayışı ortaya koyuyorsunuz. Bu sayede de hakikaten her yerde hepinizin ayrı ayrı kıymetine ve değeri var. Bunlar kolay kazanmış değerler değil. Bugün 10 Ocak sizin gününüz. Bunu da burada kutlamak istedim” şeklinde konuştu.

Ziyarette İl Başkanı Durak; “Dürüst, adil ve şeffaf habercilik için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler bugüne kadar basın mensupları ile her daim bir araya geldik, bir ve beraber olduk. Çalışan gazeteciler gününde sizlerin dertlerinizi, sıkıntılarınızı, talep ve isteklerinizi dinlemek için bir araya geldik. Bizler siyasi açıdan sizlere neler yapabiliriz fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Tekrar gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Köroğlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Gülen, TV ve gazete çalışanları; Milletvekili Akgül ve İl Başkanı Durak ile birlikte sohbet ettiler.

Milletvekili Akgül ve İl Başkanı Durak ve beraberindeki heyetin ziyareti gazetemiz çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Editör: Oğuzhan EKE