Milliyetçi hareket partisinde merkez ilçe kongresi heyecanı yaşandı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Hakan Aydın güven tazeledi.

Haber: aslı akış

Bolu'da, uzun yıllardır gazetecilik yapan ve Ülkü Ocakları Basın Danışmanlığı görevini yürüten Hakan Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak atanmış, 2023 Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlanmasını tamamlamıştı.

İl Başkanı olarak İlhan Durak'ın atanmasının ardından yeni il yönetimi de belirlenmiş akabinde Merkez İlçe Yönetimi de belli olmuştu.

Merkez İlçe Başkanı olarak ataması gerçekleştirilen Hakan Aydın, Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde merkez ilçe yönetimi ile var gücüyle saha çalışmaları yapmıştı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım ilerlerken MHP Lideri Devlet Bahçeli yapmış olduğu açıklamada kongre startını verdiğini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatları da 14 Ağustos’ta başlayan ilçe kongrelerinin sonuncusu da tamamlandı. Necip Fazıl Kültür Merkezinde kalabalık parti teşkilatının katılımıyla yapılan kongrede birlik beraberlik mesajları verildi. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için teşkilatların aynı azim ve başarma gücüyle çalışama yaptıkları vurgulandı.

Kongrede yapılan seçim sonucunda MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri belli oldu.

İşte MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’ın yönetim listesi:

*Mehmet Toker, Selami Taşdöven, Adem Beraber, Ayhan Öztürk, Cahit Çiloğlu, Caner Yıldırım, Emre Aktürk, Ramazan Yıldırım, Gökhan Alemdar, Ersin Dönmezer, Mete Gökçel, Murat Soyadın, Murat Çiftçi, Ersin Cebeci, Ramazan Özdemir, Yücel Çiçek, Samet Türkmen, Vedat Tok.

*Eray Olutepe, Okan Doğan, Ufuk Kaygusuz, Umut Aldemir, Ahmet Güler, Hüseyin Atalay, Abdullah Karagöz, Hilmi Özcan, Kadir Karabacak, Sezai Alemdar, Ahmet Alp , Ali Cebeci, Fatih Karakuş, İsa Özgül, Rıdvan Seyis, Serhat Evcil, Ayvaz Yıldız, Mesut Türk.

Editör: Servet GÖKÇEK