MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle Elazığlıları ziyaret etti. Başaran, “Acınız acımızdır. Sizleri bizim Bolulu hemşerimiz olarak görüyoruz, bizler de Elazığlıyız. Hepimiz tek vücut, Türk milletiyiz” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl ve İlçe Başkanlığı Yöneticileri, Elazığ ve Malatya illerimizi etkileyen deprem sonrasında Elazığlılar Derneği üyelerini ve Dernek Başkanı Muhammet Dursun’u ziyaret ederek baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, parti teşkilatlarının taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Acınız acımızdır. Sizleri bizim Bolulu Hemşerimiz olarak görüyoruz, bizler de Elazığ’lıyız. Hepimiz tek vücut Türk milletiyiz. Türkiye, coğrafi konumu gereği doğal afetleri ve depremleri yüzlerce yıldır bir çok defa yaşamıştır. Bu defa da Elazığ ve Malatya illerimizi etkileyen deprem ile acıyı ve üzüntüyü yaşadık. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, Elazığlı ve Malatyalı hemşerilerimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Çok şükür deprem coğrafyasında olan ülkemizde, devletimiz çok güçlü ve tecrübeli bir yapılanma içerisindedir.

“YAPILAN YARDIMLARIN SİYASİ ŞOVA DÖNÜŞMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ”

Meydana gelen deprem afetinde Devletimizin, arama kurtarma, yardım teşkilatları bölgeye en hızlı şekilde ulaşarak birçok vatandaşımızın enkaz altından sağ çıkarılmasına vesile oldular. Yaralılarımıza anında müdahale edildi. Depremden etkilenen vatandaşımıza barınma, ısınma, yiyecek ve sağlık yardımları çok hızlı bir çalışma ile iletildi. Allah tekrarından korusun. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaraları çok hızlı sarılacak, evleri girilemez durumda olanların barınacağı yeni yapılar en yakın zamanda çözülecektir. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım göndermek için MHP Bolu teşkilatlarından çok yoğun talepler alıyoruz. Teşkilatlarımıza bir kez daha duyurmak istiyorum. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanlığımız AFAD örgütünü görevlendirmiştir. Allah için yapılan hiçbir yardımın, siyasi şova ve gösterişe düşürülmesini doğru bulmuyoruz” şeklinde konuştu.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Bolu Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği başkanı Muhammet Dursun ise, ziyaretlerinden dolayı Başaran’a teşekkür ederek, “ Yaşanan deprem nedeniyle, Bolu MHP İl Başkanı Cihan Başaran ve beraberindeki heyet derneğimize, taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Meydana gelen deprem nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, vefat eden hemşerilerimize taziye ve yaralı olan hemşerilerimize de geçmiş olsun dileklerini iletti. Bizlerde bu nazik ziyaretinden ötürü öncelikle MHP Bolu İl Başkanı Sayın Cihan Başaran ve beraberindeki heyet başta olmak üzere, aziz Elazığ şehrimizin bu acı gününde yanında olan, yardımlarını ve dualarını esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. Yine söylüyoruz ki Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim