(Haber: Oğuzhan EKE) – Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik” dedi.

 Bolu’da sağlık alanında yatırım çalışmaları devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Sağlık Bakanı Koca’yı, Sağlık Bakanlığı binasında ziyaret eden Milletvekili Akgül, Bolu’ya dair istişarede bulundu.

İhtiyaç duyulan sağlık yatırımları hakkında Bolu’da gelen talepleri iletti. Bakan Koca’ya gösterdiği ilgi için teşekkür eden Akgül, “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimiz ve bölgemiz hastanelerinin büyük eksiği olan Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik.  Sayın Bakanımıza ilimizin ihtiyacı olan taleplerimiz ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Birliktelikte hediye takdimi de gerçekleştirildi.