(Haber: Aslı Akış ) - Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel  Seçimleri  için oyunu kullandı.

Türkiye, bugün sandık başına gidiyor. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek ve oy sayım işlemine geçilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili  İsmail Akgül eşi Nurşen Akgül  ile  oyunu kullanmak için öğle saatlerinde Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna  geldi. Akgül ve eşi Nurşen Akgül 1380 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

“31 Mart’ta da bizleri inşallah yetkilendirecektir”

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan milletvekili Akgül; “İnşallah Bolulu hemşerilerim bizlerin samimiyetine, inancına, azmine ve gençliğine güvenerek bizim İlhan, bizim İlhan kardeşimiz, bizim evladımız diyerek vakit tamam bolu diyerek 31 Mart’ta da bizleri inşallah yetkilendirecektir. Bizde bunların hakkını vermek için vekillikte 9 aydır mücadele içerisindeyiz. İlhan kardeşimizde en az bizim kadar azimli, en az bizim kadar cesaretli ve ferasetli bir kardeşimiz. O da Bolunun çehresini ve vizyonunu, misyonunu değiştirmek adına mücadele edecek. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağımız kanaatindeyim. Bolumuza ülkemize vatanımıza milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK