AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, teşekkür ziyaretlerine Yeniçağa ilçesinde yaptığı ziyaretle devam etti. Vatandaşla ve esnafla kucaklaştığı teşekkür ziyaretlerinde 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Coşkunyürek; “Durmak yok 28 Mayıs’ta Reisimizle çok daha güçlü yola devam” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimin ardından teşekkür ziyaretlerine Yeniçağa ilçesiyle sürdürdü. Ziyaretlerinde Coşkunyürek’e Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar eşlik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ

Yeniçağa ilçesinde esnafları ziyaret ederek teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Coşkunyürek, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla selamlaştı. Vatandaştan 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 

“29 MAYIS’TA İSTANBUL’UN KUTLU FETHİNİN OLDUĞU O GÜZEL GÜNE MUTLU UYANACAĞIZ”

Coşkunyürek, 29 Mayıs’a işaret ederek; “Yeniçağa ilçemizde vatandaşımızla bir araya geldik. Vatandaşımıza AK Parti’ye 21 yıldır gösterdikleri teveccüh ve tercih için teşekkür etmeye geldik. Ülkemizin Yeni Yüzyılda şaha kalkabilmesi için 28 Mayıs’ta istikrar ortamının sürebilmesi için Genel Başkanımız,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz. İnşallah 29 Mayıs’ta İstanbul’un kutlu fethinin olduğu o güzel güne mutlu uyanacağız. Durmak yok 28 Mayıs’ta Reisimizle çok daha güçlü yola devam” ifadelerini kullandı.

y-coşkunyürek (8)y-coşkunyürek (6)y-coşkunyürek (7)y-coşkunyürek (5)y-coşkunyürek (4)y-coşkunyürek (3)y-coşkunyürek (2)y-coşkunyürek (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ