AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Mart ayında Bolu’ya geleceğini müjdeledi. Aydın, Özer’in açılış ve ziyaretlere katılacağını duyurdu.

ÖZEL RÖP HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, geçtiğimiz aylarda yaklaşık 15 milyon bedelli yeni Milli Eğitim Müdürlüğü binasının yakında hizmete başlayacağını duyurmuştu. Bolu’da yıllardır Gazipaşa Ortaokulu binasında hizmetlerin sürdüren Milli Eğitim Müdürlüğü, mevcut binasından kurtularak kendi binasına kavuşacak.

Milletvekili Aydın, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile görüştüklerini belirterek ilimizdeki farklı yatırımlarda dahil olmak üzere yeni milli eğitim binasının açılışına geleceğini aktardı.

“BOLU’DA ÇOK PROJE ÜRETİLMİŞ AMA AÇILIŞLARI YAPILMAMIŞ”

Milletvekili Arzu Aydın; “Bolu’da çok proje üretilmiş tabi. Lakin açılışları da yapılmamış. Ama Milli Eğitim binası yeni, inşallah Sayın Bakanımızı Mart ayının başında bekliyoruz. Bir talebimiz oldu, randevulaştık da aslında lakin süreç ne gösterir bilemeyiz, tam tarihi o yüzden veremiyoruz. Bir tarih üzerinde anlaştık, Mart ayının başında inşallah Sayın Bakanımız da gelecek. Hem Milli Eğitim binasının açılışı hem de ildeki diğer yatırımlar için bir ziyarette bulunacaklarını söyleyebilirim şimdiden” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim