(HABER – AHMET İSHAK GÜLEN) MHP Bolu Millet Vekili İsmail Akgül Bengü Türk canlı yayınına katıldı. Akgül, Ayşen Yükler’in sorularını yanıtlarken aynı zamanda Bolu seçim çalışmalarına da değindi. Bolu’da bir sinerji yakaladıklarını ifade eden Akgül, “Bolu da İlhan Durak da VAKTİ GELDİ sloganıyla Bolu da iyi bir rüzgâr yakaladı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonunda düzenlendi. Kurultaya delege olarak katılan Bolu Milletvekili İsmail Akgül Kurultay sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Bengü Türk kanalında Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya ve Bengü Türk Haber Koordinatörü Ayşen Yüklerin konuğu olan Akgül soruları da yanıtladı. Bolu da ki seçim çalışmalarından da bahseden Akgül kurultayın birinci eşik olduğunu, ikinci eşiğin ise 31 Mart yerel seçimleri olduğunu ifade etti.

“Vakti Geldi Bolu”

Bizim çocukluğumuz buralarda geçti, ülkü ocaklarında bu salonlarda görevli olarak bulunduk. Allah nasip etti delege olarak da bugün sayın genel başkanımıza oy kullanmak bir kez daha nasip oldu. Hem Türk dünyası hem Milliyetçi Hareket Partililer heyecanla bu tarihi bekliyorlardı. Bu bizim birinci eşiğimiz ikinci eşiğimizde 31 Mart yerel seçimleri olacak. Aynı coşku aynı birlik ve beraberlikle de bu 31 Martta da inşallah başarılarımızın devamı gelecek. Bolu da İlhan Durak da VAKTİ GELDİ sloganıyla Bolu da iyi bir rüzgâr yakaladı. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmalarla çok iyi bir sinerji yakalandı inşallah bizde sayın genel başkanımıza 31 Martta kurultay hediyesi olarak Bolu’yu teslim ederiz.

“Hemşerilerimizin Bizlerden Çok Bir Beklentisi Yok”

Bengü Türk Haber Koordinatörü Ayşen Yükler, Akgül den seçim çalışmaları hakkında bilgi istedi. Akgül,” Biz vatandaşımızla beraber olmaktan memnunuz, bu vesileyle de şunu çok iyi görmüş olduk hemşerilerimizin aslında bizlerden çok bir beklentisi yok, biz sizinle beraber olalım aynı sofrada yine ekmeğimizi paylaşalım, bizim yanımızda durun samimiyetinizi gösterin yeter. Biliyorsunuz ki 14 Mayıs ta bize BİZİM İSMAİL diyerek bir sahip çıkılma oldu ve sonucunda bir Milletvekili çıkardık. Sizlerin vesilesiyle de tüm Bolulu hemşerilerime de şükranlarımı arz ediyorum.” Dedi.

“Teveccüh Çığ Gibi Büyüyor”

Saha aynı 14 Mayıs dinamiğini koruyor, Milliyetçi Hareket Partisi ve Belediye Başkan adayımız İlhan Durak’a olan teveccüh artarak çığ gibi büyüyor. İnşallah dediğim gibi 31 Martta İlhan Durak’la Vakti Geldi diyerek buradaki coşkuyu taçlandıracağız.

“İlhan Durak’ı takip ediyoruz”

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya İlhan Durak’ı yakından takip ettiğini vurguladı. Kaya, “Oldukça renkli bir kampanya görüyoruz Bolu’da İlhan Durak’ın paylaşımlarından da takip ediyoruz. Bazen Ezel dizisinden bir gönderme görüyoruz bazen sokakta çekilen reklam filmleri, mevcut Belediye Başkanının bir anket göndermesi de yapıldı. Yerel seçimlerde hem insanların keyiflendiren hem de düşündüren tabloları da görmek mümkün oluyor.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisini Yok Saymak Akıl Tutulmasıdır

Akgül, Kaya’ya cevap verirken aynı zamanda da Bolu da ki anket algısına dikkat çekti. “Tabi ki biz Milliyetçi Ülkücü nezaketle bu hassasiyetle rakiplerimize gerekli cevabı vermekle mükellefiz ki bu cevapları da bazen mizah yönümüzle vatandaşları da tebessüm ettirerek karşılamaya çalışıyoruz. Tabi milliyetçi hareketin bu yürüyüşünden rahatsız olanların hepsi bir araya gelmiş. Bugün maddi güçleriyle anket firmalarına paralar vererek, kendilerini %60 - %70’lerde gösterip Milliyetçi Hareket Partisini yok saymak akıl tutulmasıdır. 14 Mayısta aynı algıyı yaptılar aynı şeyleri söylediler ve bu tutmadı. Vatandaşımız bizim samimiyetimizi biliyor. Bizim hizmet aşığı olduğumuzu biliyor. Omuzumuzdaki yükün farkındayız ve Bolulu hemşerilerimize yükleyin omzumuza yükleyebildiğiniz kadar yük diyoruz. O yüzden yapmış olduğumuz çalışmalarla bugüne kadar ve hayata geçirilen projelerle, adayımızın da hazırlamış olduğu projelerle inşallah Bolu İlhan Durak’ı bağrına basarak zaferi taçlandıracak.”

Editör: Ahmet İshak GÜLEN