Bolu İl Jandarma Komutanlığı, ilçelerdeki okulları ziyaret ederek çocukları Trafik Kuralları ve Güvenli İnternet kullanımı hakkında bilgilendirdi.

Haber: Servet Gökçek

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında çocukların eğitimlerini güvenli ortamlarda sürdürebilmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği öğrencilere bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Kıbrıscık ilçesinde bulunan Şehit İsmail Tombak İlkokulunda eğitim gören 12 anasınıfı ve 35 ilkokul seviyesindeki öğrencilere, Bolu Anaokulunda eğitim gören (95) öğrenciye , Kındıra İlkokulunda eğitim gören 20 öğrenciye ve Mudurnu İlçesinde bulunan Yazılar ilk ve Ortaokulunda eğitim gören 60 ilkokul, 60 ortaokul öğrencisi olmak üzere toplam 282 öğrenciye Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve Trafik Tim Komutanlıkları tarafından ziyaret edilerek Jandarmanın tanıtımı, Trafik Kuralları ve Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirildi.

Jandarma Genel Komutanlığınca geleceğin büyükleri çocuklara yönelik hazırlanan “Tim Jandarma” çizgi filmi izletilerek çocuklara Jandarma Trafik Boyama Kitabı, Jandarma Çocuk Dergisi hediye edildi.

Editör: TE Bilisim