Türkiye Petrolleri Borazanlar Şubesi’nde yeni oto yıkama hizmete girdi.

Haber: Selda Selin Özbay

Borazanlar Mahallesinde hizmet veren, sektörün güvenilir ve köklü kuruluşlarından olan Türkiye Petrolleri Konsopa akaryakıt, müşteri memnuniyetini artırmak ve bölgeye olan katkılarını genişletmek amacıyla oto yıkama hizmetini faaliyete geçirdi. Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın önemini vurgulayan şube müdürü Musa Kaplan, akaryakıt sektöründe hizmet yelpazesini genişletmeye devam edeceklerini belirtti. Müşteri odaklı bir firma olarak, vatandaşların talep ve beklentilerini yakından takip ettiklerini ve bu doğrultuda hizmet kalitesini sürekli iyileştirdiklerini vurguladı.

Musa Kaplan, yeni yüzüyle hizmete giren oto yıkama ile ilgili olarak şunları söyledi: "Borazanlar mahallesi Türkiye Petrolleri şubesi olarak hizmete bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Jeton ve bozuk para bulundurma sıkıntısını ortadan kaldıran barkotlu sisteme geçtik. Çevreye duyarlı yöntemlerle yürütülecek olan oto yıkama işlemleri, su tasarrufu ve doğal kaynakların korunması ilkesi göz önünde bulundurularak yapılacak.

Musa Kaplan, ekonomik fiyat politikalarıyla da müşteri dostu bir anlayışla hizmet sunduklarını belirterek, "Borazanlar halkına ve civar bölgelere, kaliteli ve uygun fiyatlı bir oto yıkama deneyimi sunmakla beraber, uygun fiyatlı akaryakıt politikamızda devam ettirmekteyiz. Güler yüzlü ve deneyimli bay ve bayan personelimizle her zaman hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.