Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için karar çıkmazken, Özcan’ın dosyasının 26 Eylül tarihindeki toplantıya ertelendiği açıklandı.

 Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kadın belediye meclis üyesine yönelik söylemleri nedeniyle, kesin ihraç istemiyle Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Sevk sonrası yazılı savunmasını veren Özcan, daha sonra Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek sözlü savunmasını yaptı. Savunma sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Özcan, “Bu gün CHP Genel Merkezinde, YDK üyelerimize sözlü savunmamı da yaptım. Kararın bir an önce verilmesini de talep ettim. Ancak karar 22 Ağustos tarihine ertelenmiş. Her işte bir hayır vardır diyelim... İnandığımız ilkelerin ışığında yolumuza devam edelim” ifadelerini kullandı.

22 Ağustos’da gerçekleşen toplantıdaysa tüm Türkiye’nin merakla beklediği karar açıklanmadı. Özcan’ın dosyası 26 Eylül tarihinde gerçekleşecek Yüksek Disiplin Kurulu toplantısına ertelenmesine karar verildi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim