Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Köroğlu TV Mikrofonlarına 14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem milletvekili sonuçlarını Bolu özelinde değerlendirdi. Özcan; “AK Parti’nin Türkiye’de en çok oy kaybettiği il Bolu oldu. Ak Parti il başkanını ve milletvekili adaylarını böyle bir başarısızlığa imza attıkları için kutluyorum” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

Türkiye kritik seçimler için 14 Mayıs’ta sandığa giderek oyunu kullandı. Bolu’da Ak Parti, MHP ve CHP’den birer vekil çıkardı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti’nin Bolu’da oy kaybettiğine işaret ederek, İl Başkanı Suat Güner, milletvekili Yüksel Coşkunyürek ile milletvekili adayları Arzu Aydın ve Kazım Konak’a göndermede bulundu.

“AK PARTİ BOLU’DA BARAJ ALTI KALIR”

Özcan, geçmiş dönemlerde Ak Parti’nin bolu’da daha yüksek ortanda oy aldığına vurgu yaparak; “AK Parti Türkiye’de en çok oy kaybetti il Bolu oldu. Yüzde 52 buçuktan yüzde 36 düştüler. Hatta ben AK Parti’nin yüzde 63 oy aldığı dönemi bile hatırlıyorum. Ben özel olarak Ak Parti ilk başkanını ve milletvekili adaylarını kutluyorum. Böyle bir başarısızlığa imza attıkları için. Bazıları istifa etmeli diyor ben istifa etmemeli diyorum. Kalsın aynı kadro. Bu kadro devam ederse bir sonraki seçimde AK Parti Türkiye genelinde ne alır ilmiyorum ama Bolu’da baraj altında kalır endişesi yarattı bende.” Şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ