Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırıya sert tepki gösterdi. Özcan; “Kimsiniz ulan siz! Aklınızca İYİ Partiye saldırarak Meral Akşener’i korkutacaksınız. Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler bu ülkede olduğu sürece hiç kimse Meral Akşener ve İyi arkadaşların kılına zarar veremez.” dedi.

Haber: Aslı Akış

İYİ Parti'nin Merter'deki İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı sosyal medya hesabından kınadı.

Başkan Özcan Twitter’dan saldırıya ilişkin paylaşımda bulunarak; “Seçim arifesinde  yaşanan silahlı saldırı olayı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak tepki gösteren Başkan Özcan, “Kimsiniz ulan siz! Aklınızca İYİ Partiye saldırarak Meral Akşener’i korkutacaksınız. Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler bu ülkede olduğu sürece hiç kimse Meral Akşener ve İyi arkadaşların kılına zarar veremez. Bu alçak failler etek giydirilip adliyeye gönderilmeli. Alçak kansızlar” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ