Kurban Bayramı’nın sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi’nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. İl Özel İdaresi’nde bayram sonrası mesainin ilk gününde artık geleneksel hale gelen bayramlaşma programı gerçekleşti.

Haber: Nilay Çelik

İl Özel İdaresinde çalışanların tamamının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Genel Sekreter Yardımcıları Bünyamin Bal ve Fevzi Dönmez, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile çalışanlar katıldı.

“BİRLİK BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN”

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli güzel çalışmalara imza atan tüm çalışanları tebrik etti. Köstereli konuşmasında, “Allah hepimizi daha nice bayramlara eriştirsin inşallah. Bu arada aramızdan ayrılan, rahmeti rahmana kavuşan arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Hepinize işlerinizde başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir çalışma sezonu diliyorum. Her bayram bir milat. Yeni bir yıla girmiş gibi kabul ediyoruz. Katılımınızdan, birlik beraberliğinizden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“BİRİZ, BERABERİZ, GENİŞ BİR AİLEYİZ”

Daha sonra bir konuşma yapan ve çalışanlara seslenen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’de, özveri ile görev yapan çalışanlara teşekkür etti. Yüceer şöyle konuştu; “Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlar sevinçlerin, mutlulukların, coşkuların doyasıya yaşandığı müstesna günler. Hep birlikte daha nice bayramları yaşamayı Rabbim bizlere nasip etsin. Bu güne kadarki çalışmalarınızdan dolayı İl Genel Meclisi gurubu adına sizlere teşekkür ediyorum. Güzel işler yapıldığında, kamuoyunda Özel İdaresinin başarısından, güzelliklerinden bahsedilmesi bizleri mutlu ediyor. Sizler mutluysanız bizde mutlu oluyoruz, sizler üzülürseniz bizde üzülüyoruz. Biriz, beraberiz, geniş bir aileyiz. Bundan sonraki çalışmalarda da hepinize başarılar diliyorum. Allah kazasız belasız güzel çalışmalar nasip etsin.”

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleşirken, hep birlikte nice güzel bayramlara erişilmesi temennisiyle hatıra fotoğrafı çektirildi.

özel idare (4)özel idare (3)özel idare (2)özel idare (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ