Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, AK Parti İl Başkanlığını eleştirerek, “‘AK Parti’nin il başkanı olsaydım, MHP’nin il başkanı olsaydım’ gerçekten halkın içine nasıl inerdim?” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Basın toplantısında Bolu siyasetine ilişkin değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın AK Parti’yi eleştirdi. AK Parti’nin artık elinde bir çalışma kalmadığını dile getiren Sayın, 20 senelik sorunların AK Parti’nin önüne çıktığına dikkat çekti.

AK PARTİ İYİ NİYE VE SAMİMİYETTEN UZAK”

AK Parti’nin sadece Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerinden siyaset yaptığını dile getiren Sayın, “Yerelde ana muhalefet konumunda bulunan AK Parti, iyi niyet ve samimiyetten tamamen uzak. Sadece başkanı halkın gözünde küçültmek, doğru veya yanlış yapılan her işi eleştirmek üzere bir gürültü siyaseti yaptığını hepimiz beraber gözlemliyoruz. Açıkça söylemek gerekirse başka yapabilecek bir şeyde yok. Çünkü sermayeleri de yok bu hususta” dedi.

“HALKIN İÇİNE NASIL İNERDİM”

AK Parti ve ya Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı olması durumunda sokağa çıkmakta sıkıntı yaşayacağını dile getiren Sayın, “20 yıldır genelde, 15 yıldır da yerelde iktidar olmuş bir partinin kendi dönemlerinden devreden sorunlar hakkında bir şey ifade etmesi mümkün değil. Ben şu anda Saadet Partisi Bolu İl Başkanı’yım. Bazen hayal ediyorum, ‘AK Parti’nin il başkanı olsaydım, MHP’nin il başkanı olsaydım’ şu anda Cumhur İttifakı’ndan bahsettiğimiz için gerçekten halkın içine nasıl inerdim, indiğim zaman da onlara ne söyleyebilirdim? Gerçekten kendi adıma cevabını bulabilmiş değilim.  Bu konuda onları da mazur görüyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim