(İHA) - Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Şanlıurfa beraberliğinin ardından, kazanma telafisini Boluspor ile yapacaklarını söyledi. Takımın sakat oyuncuları hakkında bilgi verdi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Bolu Atatürk Stadyumu’nda 12 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Boluspor ile karşılacak olan Sakaryaspor, müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Tuncay Şanlı takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Boluspor karşılaşmasının telafi maçı olacağını belirterek, “Son maçlara baktığımızda hem istediğimiz oyun, oyuncuların oyunu geliştirmesi, mücadele gücü, yüksek performansla sahada olmaları bizleri mutlu ediyor. Son maçlarda kaybetmeme alışkanlığını zaten geliştirmiştik ama içerideki maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunun telafisi de bu hafta Boluspor maçı olacak diye düşünüyorum” dedi.

Takımın cezalı ve sakat oyuncuları hakkında bilgi veren Şanlı, “Dino, bugün tesise geldi tedavisini burada devam ettirecek ve sanırım iki hafta tedavi süreci var. Cevahir’in ufak bir sakatlığı var, maçtan çıkmıştı zaten ama çok ciddi değil diye söyledi sağlık ekibimiz. Kendisiyle de konuştuğumda çok ciddi bir durumunun olmadığını söyledi. Erdi, cezalı durumda onun dışında sağlıklı, keyifli ve maça konsantre bir şekilde antrenmanlarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE