Anadolu Kültür Sanat Derneği Kurucusu ve Bolu Antika Sanat Kültür Üyesi Turgay Akkaya, Salon mezatlarını bir senedir yapamadıklarını fakat artık tekrar başlayacağını hakkında açıklamalarda bulundu. Akkaya, Salon Mezat tarihini açıklayarak, “bir haftaya kadar netlik kazanır. Ondan sonra da zaten sitelerimizde reklamlarımızı bütün vatandaşlarımız görecektir”  dedi.

Özel Haber: Servet Gökçek

Sanat severlerin ve Antika severlerin ilgi odağı olan Salon Mezat’ı ilimizde başlıyor. 18 Ağustos tarihinde başlayacak olan Salon Mezat’ına tüm Bolulu vatandaşlar davetli. Salon Mezat’ıyla ilgili açıklama yapan Anadolu Kültür Sanat Derneği Kurucusu ve Bolu Antika Sanat Kültür Üyesi Akkaya, yoğun istek üzerine tekrar Salon Mezat’ı gündeme geldiğini, 18 Ağustos’ta başlayacağını fakat nerede yapılacağını ileri de açıklayacaklarını belirtti.

“18 AĞUSTOS’TA TÜM BOLULU HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Geçen seneden beri Salon Mezat’ı yapamadıklarını aktaran Anadolu Kültür Sanat Derneği Kurucusu ve Bolu Antika Sanat Kültür Üyesi Akkaya, “Bildiğiniz üzere Anadolu Kültür Sanat ve Bolu Antika Derneğimiz olarak pazarlarımızı her ay açıyoruz. Yerini değiştirdik. Kalıcı Konutlarda devam ediyoruz. Geçen sene yapmış olduğumuz bir uygulamamız vardı, Salon Mezat. Bu tüm illerde devam ediyor. Bolu’da biraz ara vermiştik ama şimdi yoğun istek üzerine bu tekrar gündeme geldi. 18 Ağustos’ta tüm Bolulu hemşerilerimizi bekliyoruz. Çok güzel bir canlı Salon Mezat’ımız olacak. İki yer vereceğiz. Bunun için bizi takipte kalırlarsa nerede olacağını açıklayacağız.  Geçen sene çok verimliydi. Ayrıca insanlarımızın elinde kalan eski ürünleri de satmalarında yardımcı olduk. Sanat severleri, antika severleri, kültür açısından tabloları olan herkesi bu organizasyonumuza herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZ DE KATILIM SAĞLAYACAKLARDIR”

Akkaya, Salon Mezat’ına üniversiteli öğrencilerinde katıldığını söyleyerek, “Tam olarak 18 Ağustos düşündük. Çünkü Cuma akşamı oluyor. Geçen sene Cumartesi akşamları yapıyorduk. Tarihte değişim olur mu? Olmaz mı? Bilmiyorum ama bir haftaya kadar netlik kazanır. Ondan sonra da zaten sitelerimizde reklamlarımızı bütün vatandaşlarımız görecektir. Geçen sene aşırı yoğundu fakat bu pazarımız nedeniyle tam oturtturamamıştık. Şuan tam anlamıyla oturdu. Yoğun talep üzerine, üniversite öğrencilerimiz de katılım sağlayacaklardır geldiklerinde. Çünkü onlardan da yoğun bir ilgi vardı. Şimdi kendi vatandaşlarımız ve antika severler olarak yoğun ilgi üzerine iki büyük yer belirlemeye çalışıyoruz. Otopark sorunu olmayan yer ayarlamaya çalışıyoruz. Salon Mezatlarına orada da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK