Bolu İl Sağlık Müdürlüğü güzel bir uygulama başlatarak, “Şehit yakınları ve Gaziler”in hızlı ve etkin hizmet alabilmesi adına Hasta Kayıt ve Danışma" noktaları oluşturdu.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık kuruluşlarında  “Şehit yakınları ve Gaziler için Hasta Kayıt ve Danışma” noktaları kuruldu. Danışma noktalarına başvuran şehit yakınlarına ve gazilere öncelik tanınarak hızlıca sağlık hizmeti alınması amaçlandı.

AMAÇ HIZLI HİZMET ALMALARINI SAĞLAMAK

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerimizde “Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimiz için Hasta Kayıt ve Danışma" noktaları kuruldu. Danışma noktalarına başvuran şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize öncelik tanınarak hızlıca sağlık hizmeti alınması amaçlandı” ifadeleri kullanıldı.

Şehit aileleri ve gaziler için kesintisiz hizmet vermek üzere hayata geçirilen noktada; hastanede muayene, tetkik ve tedavi olmak isteyen şehit yakını ve gazilerimize hastaneye girdikleri anda sorularına cevap bulabilmeleri için öncelikli olarak danışma hizmeti sunulacak.

Editör: TE Bilisim