Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, İdlib’de rejimin hain saldırısı sonucunda şehit düşen 34 askeri anmak ve Mehmetçiğe destek amacıyla konvoy düzenlendi.

 HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

Yüzlerce aracın katıldığı konvoy öğleden sonra Siteler Camii önünden hareket etti. Konvoya katılanlar, araçlarını bayraklarla süsledi.

İlk olarak Bolu Şehir Merkezinden kornalar eşliğinde geçen konvoy, daha sonra, Bolu 2. Komando Tugayı ve Jandarma Alay Komutanlığı önünden geçti.

Konvoy, Bolu Şehitliği önünde sona erdi. Şehitlikteki anıtın önünde bir araya gelen katılımcılar ilk olarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Burada bir açıklama yapan Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat, şehitlerimizi rahmetle anarak konuşmasına başladı.

Orhan Fırat açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Ülkemizin bekası için canını hiçe sayan, yurt dışı ve yurt içinde bizlerin huzur ve güvenliği için mücadele verirken, şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanlarının cennet olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Yaralılarımız ve gazilerimize, sağlık, sıhhat ve acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerine sabırlar diliyor, Türk Ulusunun başı sağ olsun diyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde ulusumuzun bekçisi Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet mensuplarımıza destek vermek, şehitlerimizi anmak amacıyla, değerli üyelerimizin katılımıyla burada bulunmaktayız. Türk Ordusu, Türk Polisi, Türk Milleti her türlü zorluğa, mücadeleye alışkın bir millettir. Geçmiş tarihimizde bunların bir çok örneği mevcuttur. Bugünden sonra vatanımızın bekası için, milletimizin huzur ve refahı için çocuklarımızın geleceği için Türk Ordusu’nun her daim bekçisi olup, dualarımız ile her zaman Mehmetçiğimizin ve Polisimizin yanında olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum.”

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen Şehitleri Anma ve Mehmetçiğe destek etkinliği dua edilmesi ile sona erdi.

 

Editör: TE Bilisim