(Haber: Aslı Akış) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kübra Par'la Farklı Açılar programında rakip adaylarla yayına çıkıp çıkmayacağına dair soru üzerine AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demrikol ve MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'ı işaret ederek; “Belediyecilik geçmişleri yok. Herhangi bir görevleri olmadığı için ne tartışacağım?” dedi.

Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bütçe yönetimi ve Bolu'nun verileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“BİR BÜTÇE NE KADAR İYİ YÖNETİLİR?”

Programda bir bütçenin nasıl yönetildiğine dair Bolu’nun verilerini paylaşan Özcan; “Bir bütçe ne kadar iyi yönetilir? Bir bütçeyi 45 milyon dolar gelir, 82 milyon dolar gider ile teslim almışız. 56 milyon dolar gelire ulaşmışız borçta 10 milyon dolara düşmüş” ifadelerini kullandı.

RAKİP ADAYLARLA YAYINA ÇIKMAMA KARARI SORULDU

Programın moderatör Kübra Par,  Başkan Özcan’a yanında getirdiği görsellerin reklam girdiğini ve bu yayınları özel yaptıklarını söylemesi üzerine “Rakip AK Parti adayı ile yayına çıkar mısınız?” sorusu da yöneltti.

“NE TARTIŞACAĞIM?”

Başkan Özcan soruya AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demrikol ve MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ı işaret ederek; “AK Parti’nin de MHP’nin de adayı ile yayına çıkmam. Çünkü belediyecilik geçmişleri yok. Belediye meclis üyelikleri yok. Belediye ile alakalı iltisaklı herhangi bir görevleri olmadığı için ne tartışacağım?” yanıtını verdi.

Editör: Oğuzhan EKE