Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) ittifak için Bolu Belediye Başkanlığı adaylığına DEVA ya da Gelecek Partili bir ismi aday göstereceğini iddia etti.  

Haber: Oğuzhan Eke

 Milletvekili seçimlerinde CHP, Millet İttifakı çatısı altında DEVA ve Gelecek Partisine bazı illerde milletvekilliği kontenjanı verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ittifakın yerel seçimlerde de devam etmesi için CHP yönetiminin bazı şehirlerde belediye başkanlığı adalıkları için DEVA ve Gelecek Partisinden isimleri öne süreceğini iddia etti.

“BÖYLE BİR PLANLARI YOKSA BİLE OLSUN”

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Özcan, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, CHP’nin mevcut yönetimi öyle anlaşılıyor ki ittifak adı altında bazı belediyeleri, “Badem Bıyıklılar’dan” oluşan Deva ve Gelecek Partisi’ne bırakacak. Bolu Belediyesi’nin de bunlardan birisi olacağı kulağıma geliyor. Böyle bir planları yoksa bile olsun… Bende CHP yönetimine, bunların ne kadar oyunun olduğunu, 31 Mart akşamı sandıkların açılmasının ardından, 20 dakika içinde gösterivereyim” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE