Mengen’de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeleği giyerek seçim çalışmalarına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Uzatmayalım, ikinci tura bırakmayalım. Kalmasına izin vermeyelim. Çünkü ülkenin 14 gün daha kaybedecek vakti yok. Yani seçim ikinci tura kalırsa yine biz kazanacağız” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Genel seçimler öncesi partiler ilçe ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda CHP de Mengen’de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Partinin çalışmalarında, CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, milletvekili adayları, parti üyeleri ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yer aldı.

Mengeli vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Özcan, AK Parti’nin seçim standını da ziyaret ederek başarılar diledi.

“BU İŞİ BENCE 14 MAYIS’TA BİTİRELİM”

Vatandaşlardan seçim için destek isteyen Tanju Özcan, “Hep demiştim Bolu’nun iki tane Mengenli belediye başkanı olacak diye, oldu da nihayetinde. Benim hayatım çocukluğum burada geçti. Burada doğdum. Burada büyüdüm. Adımımızı atmadığımız, ayağımızı sürtmediğimiz tek bir santimetre kalmadı. İşte bu seçimler çok önemli. İl başkanımız ifade ettiler. Bu işi bence 14 Mayıs’ta bitirelim. Uzatmayalım, ikinci tura bırakmayalım. Kalmasına izin vermeyelim. Çünkü ülkenin 14 gün daha kaybedecek vakti yok. Yani seçim ikinci tura kalırsa yine biz kazanacağız. Ama 14 gün sonra kazanmak yerine 14 gün önce kazanmayı ben tercih ederim. Çünkü zaten 21 yılımızı kaybettik bir 14 gün daha kaybetmeyelim” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE