Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hans, Sam, Toni, Coni, Herkel ve Frank ile hemhal olduktan sonra HÜDA-PAR’lıların ve sair bölücülerin son hali” diyerek Twitter’dan bir tarikata ait video paylaştı. Video’yu 2 milyondan fazla kişi izledi ve yorum aldı.

Haber: Aslı Akış

14 Mayıs seçimlerinde milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler sayımlara çevrildi. Seçim sürecinde Cumhur İttifakına desteğini açıklayan HÜDA-PAR’da bazı isimler AK Parti listelerinden seçimlere girdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oluşturmaya devam ediyor.  Son olarak HÜDA-PAR’lıların ve sair bölücülerin son hali şeklinde video yayımladı.  Türkiye’den olmadığı düşünülen görüntülerde bir tarikat liderinin etrafında müritleri çılgınca hareketler yaparak bağlılıklarını gösteriyor.

Videodaki kişilerin kıyafetleri nedeniyle görüntülerin Kuzey Irak'ta çekilmiş olabileceği yorumları yapıldı.

“LÜTFEN ŞU ADAMI BİR DİNLEYİN!!!”

Öte yandan, AK Parti listesinden TBMM’ye dört milletvekilini sokan Hür Dava Partisi’nin genel başkanının katıldığı bir TV programından da kesit yayımladı başkan Özcan.

Özcan, “LÜTFEN şu adamı bir dinleyin!!!” başlığı altında “Açık açık ‘Hizbullah ve PKK terör örgütü değildir’ diyor. Daha da vahimi bu ve 3 arkadaşı AKP’ye verilen oylar sayesinde TBMM’ye girdiler. Bunları TBMM’ye sokanlar; yargı, tarih ve Millet önünde hesap vermelidir. Tabi sadece bunlar değil, bunların kızıl renkte olanları da dahil.  Ayırmadan alayınızı; Hans, Sam, Toni, Coni, Herkel ve Frank’a havale ediyorum.” sözleriyle tepki gösterdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ