(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)-Bolu Dağı TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde hizmet veren MFT Deri, indirim panayırıyla sizleri bekliyor

MFT deri en özel deri ürünleriyle müşterileriyle buluşturuyor.  Tüm ürünlerde harika indirimlerle kalite ve tasarımı bir arada bulabileceksiniz. Siz de bu fırsatı kaçırmayın, çanta, cüzdan ve kemer koleksiyonuyla  tanışın.

foto galeri gif

Siz de bu fırsatı kaçırmayın!

MFT Deri, yılların tecrübesi ve kalite anlayışıyla ürettiği cüzdan ve çantalarıyla adını duyurmuş bir markadır. Her ürünü, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanır ve üretilir. Kaliteli deri malzeme kullanımı, dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunar.

kalite ve şıklık MFT Deri ile bir arada!

Tüm ürünlerinde mükemmel indirim ve tasarımı uygun fiyatla alabilirsiniz. Çeşit Çeşit Cüzdanlar ve Kredi kartı cüzdanlarından ferah iç hacme sahip cüzdanlara kadar, her ihtiyaca uygun cüzdanlar indirimde.

Şıklığınızı birbirinden şık ve kullanışlı çantalarla tarzınızı tamamlayın. Kalite ve tasarımı uygun fiyatla buluşturan MFT Deri, indirim panayırıyla sizi bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın, tarzınızı MFT Deri ile yeniden tanımlayın. Unutmayın, kalite ve şıklık MFT Deri ile bir arada.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ