TOBB Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Gerede TSO’yu ziyaret etti.

Ziyarete, Bolu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Alemdar, Kurul Başkanı Emine Yüce ,Başkan Yardımcıları Ayşe Aksoy ve Neşe Alagöz, Kurul üyeleri Nilgün Özerdoğan, Nihal Toprak, Yasemin Karaağaç, Özlem Tizoğlu, Mehtap Demirse Burku, Hacer Ayanoğlu ve Nilgün Sadıç Şengönül  katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yüksel, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ve Gerede TSO Kadın Girişimcler Kurul üyeleri, TOBB Bolu Kadın Girişimcilerini hizmet binası önünde karşıladı.

Gerede TSO Yönetim Kurulu başkanı Ersin Kaşka heyete meclis toplantı salonunda Gerede Ekonomisi brifingi verdi. Kaşka, heyeti Gerede de ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Kurul Başkanı Emine Yüce ise Gerede Ticaret ve Sanayi odası olarak başkan ve heyetinin misafirperverliğine teşekkür ederken Gerede de kurullarını ilgilendiren birçok projeye imza atılabileceğini ifade etti.

Heyet daha sonra Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal'a ziyarette bulundu. Kadın girişimcilerin aile modeline büyük katkı verdiğini altını çizen Ünsal; “kaymakamlık olarak Kadın girişimcinin olduğu her projede katkı vermeye hazırız” dedi.

TOBB Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Gerede Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Allar'ı da ziyaret etti. Ziyarette Başkan Allar, Gerede Turizmi ve Kadınlara ait yapılan projeleri, arasta projesinde kadınlara tahsis edilen alanları anlattı.

Heyet Deri Ürünleri üreten firmalar başta olmak üzere Gerede Organize Sanayi Bölgesinde Gentuğ Tekstil ve Yangın önleyici ürünler üreten FPN Yangın Koruma Sistemleri A.Ş firmalarını da ziyaret ederek üretimleri konusunda bilgiler aldılar.

Heyete Gerede Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdoğanlı ve Bölge Müdürü Mustafa Erdoğanlı eşlik etti. Heyete son olarak Esentepe’de yöresel yemek ikramı yapıldı.

Editör: TE Bilisim